Fyfan för vintern

Publicerat: 2010-02-01 Kl: 02:27:42 | I kategori: Min vardag


Egentligen så älskar jag vintern. Jag älskar när snön faller lugnt och fridfullt och när det knastrar under fötterna när man är ute och går. Men just nu hatar jag vinterjäveln! Fy fan. Kan den inte bara dra åt helvete!? Jag kan inte ens gå ut med Haylee utan att hon blir helt snorig. Och ibland så har man ju inget val, ibland måste man gå ut. Om hon är utan mat och blöjor så måste jag gå och handla det, om jag är utan någonting så måste jag gå på affären och handla det. Så är det ju. Jag är inte ute mer än nödvändigt med henne dock, absolut inte. Om jag KAN undvika att gå ut med henne så gör jag gärna det. Men imorgon måste jag ta med henne på stan för att jag måste verkligen köpa magdroppar till henne. Det gör ont i mitt hjärta när jag ser att hon kämpar med lillmagen! Hon är inte speciellt gnällig oftast, men när hon ska bajsa eller så så ser man verkligen att det är jobbigt för henne. Och så kan vi inte ha det! Så jag måste ner på stan imorgon och fixa det.. Måste även köpa lite nya kläder till henne. Alla som man får kläder av, som köper presenter och så, köper antingen i storlek 62 eller 68. Det finns inte en chans att min dotter kan ha det än på ett par månader.. Och alla sa till mig innan jag fick henne "Köp inte så mycket i storlek 50, hon växer ur det på nån vecka och så kommer hon inte kunna ha det längre". 56 är fortfarande alldeles för stort för henne, då hon bara var 46 cm när hon föddes. Hon är ju bara tre veckor, idag. Så jag måste inhandla lite bodys i storlek 50 och 56 imorgon, och även några pyjamaser till. Då hon gärna kräks lite extra på natten när hon äter :-) Så det blir många pyjamasbyten! Klädbyten överhuvudtaget... Man får nästan tvätta ihjäl sig.

Idag har vi bara varit hemma. Vi skulle egentligen åka och hälsa på min mamma i Nacksta, men hon ringde i sista minuten och ställde in det pga att hon var tvungen att åka hem till Bredsand och packa lite saker. Vi har ju flyttat därifrån och ska lämna tillbaka nycklarna på onsdag! Så jag förstår att hon måste åka dit och fixa o greja, får lite dåligt samvete dock att jag inte kan hjälpa till. Men vart ska jag göra av lillan isåfall? Så det går ju inte..

Jag verkligen längtar tills min bebis börjar få något tidsbegrepp, så att man kan vänja dom vid att sova på nätterna. Jag är så trött alltså. Orkar knappt leva känns det som! Mina leder värker av kylan och huvudet sprängs pga sömnbristen och förkylningen. Men lillan är en pigg liten tjej på nätterna! Precis som i magen. Hoppas att det ändras snart iallafall. Jag är iallafall glad att hon är lugn på nätterna då hon ligger vaken. Tänk om hon hade varit hysterisk och bara skrikit hela natten lång? Fy vad jobbigt. Peppar peppar.

Nej, nu håller jag på att svettas till döds här. Jag tror att jag har feber, det känns lite som det. Skulle behöva sova känner jag. Ska försöka natta Haylee och se om jag lyckas :) Men hoppas inte på för mycket, haha.


Kommentarer
Postat av: ZOFFFFAN

Jag har nog inget liv? men jag läste hela förlossningsberättelsen!!!! <3

2010-02-01 @ 16:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0