BVC, stan & tvättstuga

Publicerat: 2010-02-11 Kl: 17:25:15 | I kategori: Min vardag


Idag har jag varit otroligt effektiv måste jag säga ;) Somnade runt 3-4 tiden inatt, och vaknade idag vid 09 då Danne väckte mig. Gjorde iordning mig och Haylee lite snabbt, fixade hennes mat och tog med mig, sedan åkte vi alla tre ner till stan och BVC. Det var bara dags för en vanlig mätning och vägning. Hon hade gått upp ungefär 200 gram sedan förra veckan, och växt 2 (!!!!!) cm. Hur mycket som helst. Men hon följer kurvan fint iallafall. Hon ligger lite under den, precis som hon alltid har gjort och som hon även gjorde hela tiden i magen. Men hon är ju lite mindre än "medelstora" barn. Det kommer hon nog alltid vara, kan jag tänka mig. Men vi får se. Huvudsaken är att hon växer, mår bra och följer sin egen kurva!

Efter kontrollen så fick vi sätta oss i väntrummet för att madame skulle äta lite. Så vi gav henne mat, sedan begav vi oss ner på stan. Danne handlade ett spel till sitt PS3 för underbara 599:-, suck. Dessa satans tvspel.. Förstår inte hur de kan vara så dyra!? Räcker det inte med att själva Playstationet var svindyrt? Nope, tydligen inte.

Sandra kom ner efter en stund och gjorde oss sällskap, Jasmine var också med. Så fick de två hålla Danne och Haylee sällskap medans mamma Emsi gick och solade idag igen. Jag ska bli brun! Så är det bara. Jag vägrar vara såhär blek mycket länge till. Äcklas av denna bleka hud, med bristningar och allt fan. Sedan gick vi och handlade på Ica och for hem. Här lagade vi mat, gott var det! Så har jag haft tvättstuga... Skönt nu när det är färdigt. Men det blir ju en full tvättkorg på ett par timmar här hemma.

 Nu har Sandra och Jasmine nyss farit hem, så nu ska jag lägga mig och vila ett tag. Är så trött så att jag ser stjärnor... Renzo har somnat i min säng med Haylee så jag undrar vart jag ska lägga mig? I Haylees säng? ;)

Ha det så bra.
Ciao

Kommentarer
Postat av: ewe

jag skrev på msn när du var offline men jag har kkäderna hemma så du kan hämta dom när du vill

2010-02-12 @ 08:12:43
URL: http://evelinapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0