Älsklingen hemma :)

Publicerat: 2010-02-27 Kl: 00:55:59 | I kategori: Min vardag


Hej på er.

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska hoppa in i duschen och sedan sova. Måste verkligen duscha innan jag somnar, har svettats ihjäl idag när jag har dragit vagnen i skit snön!!! Fan vad jag vill kräkas när jag tittar ut genom fönstret. Skit vinter. Nu vill jag träffa några getingar, även fast jag hatar dem..

Idag kom min Danne hem också, var inte planerat att han skulle göra det så det var ju verkligen kul :) Så nu sitter vi och har sent fredagsmys eftersom han inte kom till Sundsvall förrän 21:55 med tåget. Så han spelar PS3, jag sitter vid datorn och vi har nyss nattat lillan våran. Men hon är så busig så hon slår upp sina ögon så fort man lägger ner henne om jag inte lägger mig bredvid.. Hon vill ju sova med sin mamma min lilla flicka :D Vissa tjatar om att jag inte borde sova med henne, att jag inte ska göra henne van att sova med mig och att jag inte kan slappna av och sova riktigt när jag har henne i sängen. Men helt ärligt så skiter jag i det, alla mammor gör som dom själva vill och känner för med sina egna barn :) Både jag och Haylee trivs med att sova tillsammans. Om jag kände att det är jobbigt eller så så skulle jag naturligtvis inte ha henne i sängen. Men med allt med plötslig spädbarnsdöd och sånt skit som händer så vill jag ha henne nära mig och känna hennes värme och andetag, annars kan JAG inte sova. Så, så enkelt är det med den saken.

Nu måste jag duscha iallafall :) Har knäppt lite bilder de senaste dagarna, men sladden är på nedervåningen och den orkar jag inte hämta nu. Ni får se dem imorgon!

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: e

haha du är gullig du ;P Men plötslig spädbarnsdöd ökar när man har barnet i sängen brevid sig, inte för att skrämma dig men det lät så gullig "jag skiter i alla", folk bryr sig väl bara om ditt bästa det handlar väl inte om att hacka på nån

2010-02-27 @ 19:26:00
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0