Mysmiddag

Publicerat: 2010-12-09 Kl: 20:17:21 | I kategori: Min vardag


Vi har haft en del av Daniels familj här ikväll på middag :) Så trevligt så. Två av hans bröder, hans lillasyster och Keilie, som är lillans kusin, 5 år. Så här har det varit full rulle hela kvällen och eftermiddagen! De är fortfarande kvar men ska strax åka, då blir det sängen för Haylee direkt. Hon brukar ju sova ganska länge på morgonen, 9.30 ungefär brukar hon vakna. Men imorse vaknade hon (jag med, men jag somnade om) vid halv8 av att pappan i huset råkade snubbla på en sladd, och krossade min vackra lila lampa från IKEA rakt i golvet. Åh! Blev så less. Den är så fin och ger så fint sken :( Men men, shit happens. 

Jag har huvudvärk. Håller på att ladda ner säsong 6 av The Hills, har inte sett den än, som jag ska sitta och titta på ikväll när Haylee har somnat. Mysigt! Och så har jag ju självklart Paradise Hotel att se... Parceremoni ikväll, spännande! Undrar vem Rimon väljer att ställa sig bakom.

Nu ska jag plocka undan här medans Haylee har sällskap. Sedan ska jag lägga henne. Uppdaterar en gång till lite senare, med lite bilder och så. 

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0