Lilla julafton och snöstorm

Publicerat: 2010-12-17 Kl: 15:03:15 | I kategori: Bilder


Hej bloggen!

Guuud vilket väder det är ute. Stormar ju som tusan... Alla bloggar jag läste igår (inte från Sundsvall då) skrev att det var världens snöoväder osv, och jag tänkte att det var skönt att det inte hade kommit hit. Men tji fick jag... Jobbigt när det är sånt väder så man knappt kan vara ute. 

Idag ska vi bara ha en mysdag hemma. Haylee är snorig och hostig, men pigg ändå. Kryper runt och gör busigheter och jag ska nog äta pannkakor. Pappan jobbar kväll ända till 24:00, fy vad tråkigt för mig! Och det är inget Idol heller. Åhhh.. Jag kanske får hyra en film eller nåt. 

Igår kom min lilla mormor hit, helt oväntat, med julklappar åt oss alla. Hon ska åka till Gran Canaria på lördag och blir borta över jul, är så avundsjuk! Fatta vad skönt att slippa denna kyla... Men hon kom iallafall med julklappar och vi kunde inte hålla oss utan öppnade dom direkt, haha. Jag fick en massa saker, Danne fick ett Monopol som jag blev superglad över! Haha. Nu kan vi spela speeel, och jag ska vinna. Vi brukar alltid spela Chicago eller andra kortspel. Sedan fick jag diverse köksgeråd som hon tyckte att jag behöver, ett par tofflor som är som Uggs. Haha hur söta som helst. Nu har jag och Haylee likadana :-) Och så fick jag några kaffekoppar, jätte coola stora koppar. 

Haylee, fick en rosa gris från Toys'R'Us, som nöffar och låter och går framåt. Hon är förälskad i den, hon jagar den runt lägenheten när den går och viftar på svansen och nöffar med nosen. Sedan fick hon en gunghäst för barn, ca 1 år. Hur bra som helst!! Hon älskar den också. Det var nog den bästa julklappen hon kommer att få. Hur rolig som helst... Även den från Toys'R'us :-) Så, tack så mycket mormor! Jättebra julklappar. Ha så roligt utomlands! 

Nu ska vi gunga lite häst, hon släpper händerna och her upp dom i luften och gungar på som tusan. Min sötis. 

Vi hörs sen!


Haylee på gunghästen! Kolla in julklapps-papper-röran i bakgrunden...

Haylee med grisen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0