JAY SMITH

Publicerat: 2010-12-10 Kl: 23:36:01 | I kategori: Bilder


Wohoooo, jag är så glad över att Jay vann. Jag satt och sa till Danne "Nää, han vinner inte. Han kommer inte vinna pga knarkskandalen. Han förlorar alla 40 plussares röster. Minnah vinner" och så när jag hörde hans röst blev jag sååå happy :D Han förtjänade verkligen att vinna! Minnah har ju redan blivit utröstad, och inte fan blev hon inröstad igen utan hon fick komma tillbaka. Svenska folket hade redan röstat ut henne, så tycker jag iallafall. Sverige har ingen artist med en röst som Jay. Han låter som Bon Jovi :-) Sexig, hes röst liksom. 

Idag har jag inte städat. Haha. Jag förstog det, att jag inte skulle göra det. Jag tänker hela tiden "sen... lite senare. snart" och så blir det till slut alldeles för sent, då kan jag inte dammsuga för att lillan sover och då vill jag inte heller städa något annat. Så är det! Imorgon får det bli :-)

Tvättmaskinen gick sönder när jag hade tvättid. Kuligt. Jag blev så himla glad! Så finns det ju aldrig tider i detta skitområde jag bor i. ALDRIG finns det tvättider... De enda tiderna nästa vecka är tisdag kl 10-14, och fredag kl 06-10. Kul! Så jag tog tisdag.. Men jag kommer aldrig att komma ikapp. Jag skulle behöva skjuts med all min tvätt, till någon och låna deras tvättstuga. Haha... Så att jag kan få ALLTING rent och sen behöver jag inte känna sån stress över att försöka hinna tvätta allting innan tiden går ut, för man vet aldrig när man får tvätta nästa gång. Ska försöka lösa detta, på något vis! 

Nu ska jag ta och diska upp Haylees flaskor och saker sen hon åt kvällsfika. Sen ska jag hänga lite blöt tvätt och slutligen hoppa i säng. Skönt, det har varit en lång dag idag.

Trevlig helg!


Baby 6 månader. Imorgon fyller hon 11 månader! Love you amor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0