Hemsk huvudvärk

Publicerat: 2010-12-01 Kl: 23:41:34 | I kategori: Bilder


Ända sedan jag klev upp imorse har jag haft en hemsk huvudvärk. Usch! Jag har tagit både treo och alvedon men det har inte hjälpt. Kanske borde dricka vatten? Jag ska dricka en massa vatten och gå och lägga mig strax. Jag hatar att det är uppehåll på alla mina serier, åhhh har inget att titta på när jag ska gå och lägga mig...

Idag fick jag mina möbler! :) Kul. Har inte gjort nåt med dom än, dom står på samma ställe som gubbarna ställde dom på. Orkar inte ta itu med det! Får göra det imorgon istället... Måste köpa tippskydd så att dom inte kan välta över lillan, är så nervös nu när hon kryper och går mot allt.

Om 8 dagar är det begravning, igen. Ännu en begravning... Hela min omgivning ska ju gå, alla som jag känner typ. Så det har varit lite lurigt att hitta en barnvakt till Haylee eftersom hela min släkt ska gå och hela Dannes familj med. Och jag lämnar inte henne till vem som helst :) Men nu är det löst iallafall. Skönt, så att man slipper känna sig stressad... Jag som aldrig varit på begravning i hela mitt liv, ska nu gå på 2 st inom ett par månader. Jag hatar att världen är så orättvis! Varför ska fina människor behöva gå bort? :(

Idag har lillan ätit samma mat som jag och Danne. Skönt! Kanske man kan slippa köpa barnmatsburkar för flera miljoner i månaden.. :P Haha. Fast det är ju så praktiskt. Har inte vågat göra egen barnmat när hon var så liten förut, rädd för att göra fel eller nåt. Bra med burkar, då vet man att de får i sig det som ska och att det är bra mat och näring! Jag är en dålig kock.

Nej nu måste jag sova. Har varit supertrött större del av dagen. Sov dåligt inatt och lillan ville kliva upp tidigt imorse.

Godnatt!


Kramis! Hanna och Haylee. (Haylee hatar kramar, när någon (förutom jag som tvångsmyser) håller fast henne blir hon förbannad och säger ifrån på skarpen! Haha, Hanna blev förtvivlad som vill kramas hela tiden :) Gosarna!



Kommentarer
Postat av: madde

Hahaha snacka om knäpp gubbe =D

2010-12-02 @ 11:52:46
URL: http://madolf.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0