Grattis Haylee, 11 månader!

Publicerat: 2010-12-11 Kl: 23:43:02 | I kategori: Bilder


Myslördag :) Vi har haft en riktig mysdag, jag och min lilla fina familj. Älskade ni. Jag är så glad att jag har er. Det ska alltid vara vi 3! Och kanske någon till liten, senare i livet.

Jag och lillan har busat och lekt hela dagen. Vi har varit ute och åkt pulka, hahah hon blir så lycklig varenda gång man drar henne i den. När det går fort i t.ex. en liten backe, så håller hon i sig hååårt. Igår lutade hon sig fram, hon skulle pilla på klistermärket som sitter längst fram i pulkan. Då höll hela pulkan på att välta och hon hade åkt ner med ansiktet i snön, om inte supermamman var snabb och hann välta tillbaks pulkan. Haha, gud vad jag skulle ha skrattat. 

Jag har dammsugit idag iallafall och skurat golven. Allt annat har jag ju redan gjort. Min dammsugare är knäpp. Hatar den som pesten. Luckan går inte att få igen så jag har tejpat där, annars åker allt "luft sug" ut där igenom och suget i munstycket uteblir. Sämst. Jag önskar mig en ny dammsugare i juilklapp! En tystgående, vore perfekt. Tack!!! 

Jag har suttit och pysslat lite med lillans fotoalbum och första året böcker ikväll... Gjorde det även häromdagen men blev inte klar då. Tycker det är så jobbigt att man inte fyller i den allt eftersom, liksom ofta. Hur lätt är det att komma ihåg när hon rullade från mage till rygg första gången, t.ex.? Inte så lätt. Men man får skriva på ett ungefär.

Jag sitter och slipar på inbjudningskorten till Haylees 1års dag. Ska bli så roligt! Idag blir hon ju 11 månader. Alla som vill komma är välkomna. Nästan... Säg till ifall ni är intresserade så skickar jag en inbjudan till er. Det är ju bara 1 månad kvar, 1 månad går fort. 

Vill även säga Grattis till Celinne som fyller 1 år idag. Hurra! 

Älskar denna bild. Du är sååå vacker. Hon ser så vuxen ut på denna bild..

Kommentarer
Postat av: tomas

åhhh Gud så söt man kan vara....Hon ser ju så intelligent ut på nåt vis...vet att d kommer bli en SMART tjej av dej!!! Kram på dej önskar din morfar

2010-12-23 @ 20:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0