Glad Lucia!

Publicerat: 2010-12-13 Kl: 11:49:14 | I kategori: Bilder


Lucia är inget speciellt för mig längre. Men lite mysfaktor är det ju... :-) Min lilla tomtenisse ska vara tomtenisse idag! Haha. Gullan.

Vi har haft mysmorgon här idag hela familjen, lovely. Jättemysigt att vara samlade på morgonen tycker jag... Min lilla tjej mår inte helt bra än, men vi ska åka och se på min guddotter Jasmines första luciatåg på hennes dagis :) Åh, hon har blivit så stor så snabbt! Snart är hon 2 år och Haylee 1 år. Jag tycker att båda två föddes igår. Tiden går FÖR fort, men det vet vi ju alla vid detta laget. Mina älskade småtjejer!

Nu ska jag blåsa håret och klä på lillan, sen ska vi åka. Platta håret gör jag hos Sandra, har inte tid att göra det hemma för Haylee behöver vila, så hon ska få sova i vagnen. Stackarn ska inte behöva vänta på sin mamma som plattar håret i 1 timme :) Haha.

Jag uppdaterar senare ikväll. Vi blir nog borta hela dagen. Pappan i huset jobbar kväll, och sedan har han träning. All tid jag får med min Jasmine är värdefull :-) Så vi stannar nog där ett tag!
Kram på er, glad Lucia!

Sötaste. Hos gammelmormor på mitt födelsedagskalas! 
(Fyller år 16 aug, men vi firade dagen efter med min familj...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0