Girls night..

Publicerat: 2010-12-17 Kl: 21:13:52 | I kategori: Bilder


Idag har vi bara haft en mysdag, som jag skrev förut. Varit ute och handlat lite bara, inget mer än så. Vi skulle egentligen åka och hälsa på Emma och lilla Mio idag, men vädret var ju inte det bästa för att dra ut Haylee i barnvagnen. Så vi ska ta det en annan dag istället :)

Danne åkte på jobbet vid 17 tiden. Så jag och Haylee har lagat och ätit pannkakor. Fan vad dåligt det gick med mitt pannkaks-stekande idag... I vanliga fall är jag ganska duktig på att göra pancakes, men idag gick det sämst. Jag fick till två stycken som var okej, resten var asdåliga. Men det dög ju iallafall. Sedan har jag dammsugit hela lägenheten. Jag städar sovrummet "på riktigt" så himla sällan, just för att man aldrig är där inne. Bara när man sover. Så därför glömmer jag bort att städa där. Men idag gjorde jag det och nu känns det skönt. Ska snart ta och diska och skura golven nu när liten sover och jag är ensam hemma. Sen ska jag ta ett varmt bad :) Lovely!

Jag förstår inte hur jag skulle klara mig utan Danne. Fan vad tråkigt jag skulle ha det! Dagarna är ju ingen fara för då är det full fart med lillan som förgyller ens dagar. Men på kvällarna när hon sover och det är mörkt och tyst, vad tråkigt då att inte ha någon där. Usch! Tack älskling för att du är min.

Nä, ska väl ta tag i detta. Inga kort fick jag idag heller, sämst. Annars hade jag ju haft ett litet projekt att göra nu på min tråkiga kväll. Hmm... Finns det inget jag kan pyssla med? Jag vill pyssla med något. Jag har redan fyllt i Haylees första året bok med allt som jag kan fylla den med just nu, och något annat kan jag inte komma på som behövs göras. 

Vi hörs nog igen, skulle jag tro!
Trevlig helg på er. 

Lillan öppnar sin första julklapp, någonsin :-) Duktig tjej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0