Fujidirekt

Publicerat: 2010-12-16 Kl: 00:07:44 | I kategori: Haylee 9-12 månader


Idag har varit en riktig slappdag... Har inte mått så bra, huvudvärk och värk i kroppen. Kylan gör så att jag blir helt stel och spänd i musklerna. Telefonen är knasig också så jag kan inte svara i den... Blir tokig. Jag och Haylee har bara myst på här hemma hela dagen. Vi tog en liten promenad med pulkan, busade lite i snön men det var så kallt så vi gick in efter en liten stund. Det är inget roligt att vara ute när man fryser trots täckbyxor och allt! 

Idag har jag beställt bilder, en personlig almanacka med bilder på lillan och inbjudningskort till hennes födelsedagskalas :-) Allt från Fujidirekt. Korten bör anlända antingen på fredag eller måndag, senast tisdag. Almanackan och inbjudningskorten kan ta lite längre tid dock. Men det är ju ingen stress! Bara roligt att få lite kul post, istället för en massa tråkiga räkningar jämt.

Alla mina serier har uppehåll... Hatar när det är så! Varför måste dom ha uppehåll varenda gång det är något. Och så tar dom paus lååångt innan. Det är många dagar kvar till jul, så varför ta uppehåll redan nu? Och imorgon är mitt älskade Paradise Hotel slut. Jag hoppas att Erik och Lin vinner. Jag hade hoppats på Emelie och Johannes i finalen egentligen, men nu blev det ju inte så. 

Ska försöka hitta något intressant att ladda ner, sedan hoppa i säng bredvid en liten tröttis till dotter. Lovergirl! Du är vackrast och bäst.

Godnatt på er

Gullet

Kommentarer
Postat av: Anna

Buljong ger smak till såser och grytor :) alltså ingen förtjocknings-funktion :P

2010-12-16 @ 17:48:01
URL: http://annasara.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0