Birsta-hela-daaaagen

Publicerat: 2010-12-21 Kl: 00:41:33 | I kategori: Min vardag


Idag har vi varit på Birsta heeeeela dagen lång. Alltså tiden bara rann iväg... Helt plötsligt kollade Danne på klockan och sa att den var 19.00. VA!? Och då hade vi en massa kvar att göra, haha. Så vi var inte hemma förrän efter kl 21. Helt sjukt. Men nu är det klart iallafall med julklapparna till Haylee :) Hon är den enda vi tänker köpa till, och varandra då. Känner inte att jag har tid eller ork för att springa och köpa till till alla... Plus att Haylee fyller år den 11 januari, så vi måste spara pengar tills dess med. 

Hon har iallafall fått en massa roliga leksaker och kläder av oss. Hon fick öppna en julklapp idag för att Danne tyckte det, haha. Hon har redan fått öppna tre av sina julklappar. Vad dumt av oss haha. Men hon är ju så liten så hon förstår ju inte. Men den som hon öppnade idag tänker jag slå in igen :P 

Sedan köpte vi även lite saker till födelsedagen. En sån där "remsa" med bokstäver som man hänger upp som det står HAPPY BIRTHDAY, som dom alltid har i amerikanska filmer. Så köpte vi Hello Kitty tallrikar, sugrör, servetter och godispåsar till alla barnen (barnen som kan äta godis alltså). Så nu är jag nöjd.. Hittade lite saker som hon ska få i 1års present, jag ville köpa dom som julklapp egentligen men man får ju dela upp det så att hon kan få roliga saker i födelsedagspresent med! Köpte även en jättefin Hello Kitty planch som ska upp ovanför hennes säng. Så söt är den! (Ja, vi älskar Hello Kitty och tvingar Haylee att göra det också :) )

Sedan köpte vi en liten mini julgran, haha. Den står på bokhyllan nu och är så gullig så. Och så köpte jag nya adventsljusstakar! Så nu är det så himla mysigt här hemma... Vi skulle egentligen köpa en vanlig julgran, men vi åkte ju buss så då orkade vi inte. Haylees julklappar vägde så mycket eftersom det var så stora paket, så en gran på det hade blivit FÖR tungt att bära. Plus att någon av oss skulle dra vagnen. Så det fick vara :-) Nästa år när Haylee är lite större och förstår mer, så känns det viktigare att ha en julgran. 

Imorgon har jag en massa saker att göra. Gud, jag är fullspäckad ända fram till jul! Jävla julstress. Sedan kanske man får slappna av.. Hoppas det :) 

Nu ska jag sova, godnatt på er!


Stackarn gör sig inte rättvis på bild! Han är mycket sötare i verkligheten :P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0