Två trevliga dagar

Publicerat: 2010-08-18 Kl: 23:39:19 | I kategori: Haylee 6-8 månader


Har haft fullt upp de senaste dagarna, därav mitt usla bloggande.

Jag fyllde 20 år i måndags, blev uppvaktad med tårta på sängen av Haylee och Danne :-) Så gulligt! Sedan hade vi morgonmys i sängen ett bra tag. Åkte upp till Sidsjön med hela Dannes familj och grillade och åt mat. Trevligt!

Igår så firade jag med mormor, min moster Tova och mina småkusiner. Haylee med givetvis. Fick lite fina presenter, tack så mycket! Jag bakade daimtårta med marängbottnar, så sinnessjukt gott. Äter alltid det när jag fyller år.

Och idag har vi varit och hälsat på hos min faster Camilla :) Åt jättegod mat och hade trevligt. Fick en jättefin tröja, en "goodiebag" med lite saker i av Richard och Christine, och ett par örhängen och hårsnoddar! Tack så himla mycket.

Haylee har haft feber i 3 dagar. 39 grader, lite över oftast.. Typ 39,1-5. Mammas älskling. Det är synd om henne... Hon var på vårdcentralen idag, men idiot läkaren tittade bara i öronen och sa att hon inte var sjuk. Han tog ingen sänka, tittade inte i halsen eller någonting. Okompetenta as!!! Så när Haylee var hysterisk och otröstlig förut så ringde jag sjukvårdsrådgivningen, och hon skulle rapportera att läkaren hade gjort fel för hon blev förbannad att han inte var mer noggrann när det handlade om en liten bebis. Så nu får hon alvedon var fjärde timme, och får självklart sova med mamma. Lill älskling! Hoppas det blir bättre snart.

Hon som alltid har varit så nöjd och glad och tillfreds, nu är hon så kinkig och blir ledsen för minsta lilla. Idag, så fort hon såg min kusin Richard så började hon att tokgrina, hahaha. Hon är ju mitt uppe i ett utvecklngssprång också, plus feber och ont på det. Inte konstigt att hon är ledsen!

Nu vaknade hon, puhhhh.. Hon sover SÅ dåligt alltså. Det är jättejobbigt. Hoppas detta språng är över snart, vilket det borde vara enligt min bok :) Ska bli LOVELY.

Bjuder på en film på min prinsessa igår, som garanterat får er att åtminstonde dra på smilbanden :)


Kommentarer
Postat av: linnéa

hahahaha men gud vilket gulligt skratt hon har!!!

2010-08-19 @ 10:14:14
Postat av: Fanny

ååååh va fin hon är :D haha kunde inte hålla mig ifrån att tok le!

2010-08-19 @ 10:24:10
URL: http://cityhood.blogg.se/
Postat av: ZOFFFFAN

FAN VAD SÖT HON ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-08-19 @ 20:06:05
Postat av: Marie

Vilken vacker dotter du har :)

2010-08-20 @ 20:04:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0