Sömnen blir inte bättre...

Publicerat: 2010-08-11 Kl: 01:27:53 | I kategori: Haylee 6-8 månader


Haylees sömn blir inte bättre. Hon har alltid varit SÅ lätt att lägga. Somnat på en sekund osv. Men nu, varje gång hon ska sova så blir det krig här hemma. Hon skriker, svettas, gråter och kämpar emot för allt vad hon är värd. Stackarn! Hon blir helt slut av det. Sedan tar det ett bra tag innan hon somnar in djupt. När hon väl sover djupt så sover hon i kanske 4-5 timmar i sträck. Sedan vaknar hon för mat, och har svårt att somna om igen. Jättejobbigt är det för oss båda. Jag får springa emellan sängarna som en tok. Det underlättar om hon sover med oss, men det blir såå trångt och varmt och vi väcker varandra hela tiden.

Men jag har läst att det är vanligt att det blir såhär, och alla "symptom" som det stod om där stämde in på lillan. Så det går ju över :) Hon har precis lärt sig att sitta själv utan stöd, alltså längre stunder utan att ramla bakåt så fort hon rör sig. Och så håller hon på att lära sig krypa/åla. Tänder är påväg. Det är mycket som ska smältas och tas in under natten! Såklart att det blir svårare att sova då. Hon är såååå söt när hon sitter och leker :D Det ser så gulligt ut! Hihi. Hon är verkligen jättestadig.

Idag har vi varit på fotboll. Trevligt att komma ut och göra nåt. Min Danne gjorde 2 mål! Duktig han :)
Nu ska jag försöka sova, medans lillprinsessan sover djupt. Sedan vet man inte om man får sova mer efter det. Godnatt på er!

Så himla söt med sin jacka med luvan :) Haha, min lilla björnunge!
Kompisarna tittar på när papporna deras spelar fotboll :)

Kommentarer
Postat av: Linda

åhh vart har du köpt den där sm haylee har du sig?? så sööt :)

2010-08-11 @ 11:19:48
URL: http://lillrauta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0