One Tree Hill season 1

Publicerat: 2010-08-07 Kl: 14:51:23 | I kategori: Min vardag


Har jag tittat på hela morgonen.. Har de 3 första säsongerna på DVD-box. Love it. Fast jag saknar Lucas i nyare säsongerna, fan alltså att han slutade. Han är nog den snyggaste människan som gått i ett par skor, EVER!

Som sagt så har vi inte gjort mycket vettigt idag. Haylee sov bredvid mig inatt, mysigt som alltid. Ända sedan igår har hon skriiiiikit, alltså inte för att hon är förbannad eller ledsen utan bara för att hon är glad. Som att hon är så glad så att hon inte vet hur hon ska uttrycka sig! Hahah. Det är skit jobbigt efter ett tag för öronen, hon har så ljuuuus röst så det ilar i hela skallbasen när hon skriker sådär :P Men man kan inte låta bli att skratta åt henne heller. Gullunge.

Nu är datorn så satans varm så jag blir helt svettig här. Ska sätta igång och diska lite medans lillan tar sin powernap, och sedan lär det inte bli någon fler.


ÅÅÅH guuuuuud jag måste berätta en grej!! Så jävla hemskt. Igår satt Haylee och badade i sin badstol, jag stod givetvis bredvid och lekte med henne. Så lutar hon sig lite åt höger för att försöka få tag på sin badanka, då VÄLTER hela jävla stolen och ungen far under vattnet!!! Jag vart så rädd så jag fick panik, lyfte upp henne fort som h-vete oc och hon var ju jätterädd stackarn. Men det gick bra, som tur var. Hon var inte under vattnet mer än 2 sekunder, men ändååå.. Mammas lillhjärta!! Skit stol. Men hon blev glad påengång igen efter lite tröst från pappa. Sedan fick hon bada klart så att jag kunde tvätta av henne :)

Nej nu rinner svetten snart, tror datorn lider av feber.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0