Mysig dag!

Publicerat: 2010-08-05 Kl: 23:02:24 | I kategori: Min vardag


Idag har varit en toppendag tycker jag. Love it!
Jag fick sova ända till 12.50, och då blev jag så lycklig i känslolivet :D Fyfan vad skönt det var!! Men självklart hade Sandra ringt ett x antal gånger och försökt väcka mig och skrivit ett par sms. Men det störde icke mig, för jag sov djuuupt.
När jag vaknade hade jag lite småpanik, för jag skulle möta upp Evelina och Lina med barn på stan strax efter 14, och jag behövde duscha före det. Haylee skulle ha mat och få sin dagliga morgontvätt (kl 13 på dan liksom) och nya kläder och väskan skulle packas och kläder skulle på mig och allt. Så jag struntade i att tvätta håret och hoppade in i duschen och tvättade bara av kroppen, så det gick fort.
Hade en supermysig fikastund med tjejerna och barnen! Jag i all min tjockhet köpte både en paj och en chockladboll. Jag var sugen!

Efteråt följde vi med Evelina hem där Haylee fick äta gröt och busa lite. Sedan tog vi en kvällspromenad, och sen åkte vi hem. Nu sover lillan, hon var jättetrött och somnade nästan direkt när vi kom hem. Nattningen var relativt enkel idag, hon fick välling i min famn som vanligt och sedan somnade hon direkt. Skönt! De senaste nätterna har varit katastrof, jag som är van att hon somnar som en ängel kl 20 och sover till 03 och somnar och sover till ca 9-10. Nu kan det bli så att jag inte får henne att somna förrän 23-24 på natten. Skit jobbigt är det! Men det är väl en period, det går nog över.
Imorgon är en important day för mig! Om det går vägen så ska jag berätta för er vad det handlar om, men vill inte prata om något som är så pass ovisst ännu. Så vi får se :) Men jag håller tummar och tår för att det går som jag vill, gör det ni också! Jag behöver all tur jag kan få..
Nu ska jag ta en dusch och tvätta håret, sedan ner i sängen. Mötet är klockan 10 på morgonen, vilket är jättetidigt för mig haha. Då är jag halvdöd. Alltså borde jag sova redan nu... Men jag fastnar alltid vid datajäveln! Har massa saker att göra, måste ju fixa Haylees saker inför natten och kanske fixa sakerna inför imorgon så att jag slipper göra det och stressa sönder på morgonen när jag springer runt i nattmössan..
Hoppas att lillan vaknar tidigt imorgon så att jag inte har någon som helst möjlighet att fortsätta sova, för annars är det ju väldigt lätt hänt. När man har barn brukar man inte ställa klockan ju :)
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0