Störigt

Publicerat: 2010-04-05 Kl: 01:17:48 | I kategori: Min vardag


Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allt detta. Vad ska jag göra? Jag vet att jag inte borde göra något egentligen, men det är svårt. Jag tänker på det hela tiden. SUCK. Men jag vet att jag måste fokusera till 100% på min dotter och det gör jag också. Jag har inte ens försökt att gå tillbaka till mitt beteende som jag hade förut, när jag fick reda på det så agerade jag inte ens på mina instinkter. Jag gjorde inget. Jag fortsatte bara med mina planer och mitt eget liv. Hon ska inte få styra...



Idag har vi bara tagit det lugnt. Dannes familj har varit här och så. Haylee sov jättelänge i sträck, hon var helt slut. Så fort jag har flyttat så kommer det att bli mycket lättare med rutiner och så, som någon moralpredikare kommenterade om. Men du vet ju inte riktigt hur allt ligger till, och för det andra så klagar jag inte när jag skriver om att Haylee är vaken och så. Hon har bra rutiner, hon somnar oftast på bra tider och har ett bra sovmönster. Men med en så liten bebis så kan man inte tvinga henne att sova om hon är pigg. Så fort jag ser att hon börjar bli trött så nattar jag henne, och jag har samma rutiner med henne varje kväll. Jag gör samma sak samma tid varenda kväll. Precis som man ska göra om barnet ska få in rutiner. Men att jag och Danne måste ha bra rutiner för att det ska funka förstår jag inte riktigt hur du menar? Vi har alltid varit kvällsmänniskor båda två, och vet självklart att man inte kan sitta vaken halva natten när man ska vara vaken med en bebis på dagarna. Vi får den sömn vi behöver och det räcker för oss. Hur många föräldrar går och lägger sig samtidigt som sina barn egentligen. Inga som jag känner iallafall, och det är väl egentligen självklart i och med att barn behöver fler timmars sömn än vuxna gör. Jaja, nu släpper vi det och hoppas att du blir nöjd med svaret.

Nu ska jag tvätta ansiktet och gå och lägga mig. Haylee sov när jag kom hem från ICA och vaknade när hon hörde min röst, lilltjejen. Sedan så duschade vi av henne, orkade inte dra fram bajlan och bada henne så hon fick sitta på en liten pall som vi la en handduk på, sedan så satt Danne bakom henne och höll i medans jag tvättade av henne :) Hon älskar verkligen vatten och blir helt extas så fort man lägger ner henne i badet eller så, hon plaskar med fötterna som en galning så hela badrummet bli dyngsurt :)

Ne, nu bäddar jag sängen och sedan hoppar jag i säng! Godnatt



Tyvärr så kan jag inte lägga in några bilder, jag har inte kamerasladden här.


Kommentarer
Postat av: Marie

Du är jätte duktigt Emma, tro inget annat. Du gör de du ska å sköter din dotter perfekt, bry dej inte i vad andra tycker å tänker. Du vet att du är BÄST! Kramar om....

2010-04-05 @ 06:49:10
Postat av: Catrine

Heja på Emma! Hör av dig om du någon gång behöver min hjälp! Kram

2010-04-05 @ 09:12:42
Postat av: madde

huvudsaken ni orkar ta hand om era dotter på dagarna spelar de ju ingen roll när man själv lägger sig eller hur mkt man sover! :) Jag är ochså en kvälls/nattmänniska..men de har försvuit nu! Nu vill man ha 8tim sömn, för att kunna vara en glad mamma på dagarna..speciellt nu när de är mycket lek med henne och att man måste ha koll HELA tiden då hon är överallt..haha.. och ella vaknar varje morgon vid 7 tiden..som dom flesta barn gör i ellas ålder..

men när hon va lika liten som haylee hadde hon inga rutiner..man ka inte ha rutier när dom är så små då som sover som dom gör :) rutinera kommer förr eller senare. blir bättre när dom börjar äta mer mat och inte flaska hela tiden tex.

dock precis som du skriver gjorde vi och gör fortfarande med att göra samma sak varje kväll...blöjbyte,pyjamas på välling i sängen osv:)



du förresten! jag vet inte om du matar hon med flaska i famnen! Men när ella var i haylees ålder så åt hon själv i sängen...då somnade hon BÄST! Inte att hon ska hålla flaskan själv..men bulla upp med filt/täcke :)

2010-04-05 @ 12:24:33
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej! Vad söt liten flicka ni har:) Jag förstår att du har det jobbigt nu..men som du själv skrev så går Haylee i första hand & det gör du rätt i.. Har själv varit i samma situation fast inte med min mamma utan en dåvarande kille..& all energi som man gör av med för att hjälpa någon att vara nykter är helt bortkastat... Hur mycket man än vill så kan man inte göra en annan människa nykter tyvärr:(

Kram/Lina

2010-04-06 @ 22:33:29
URL: http://sualteza.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0