Sjukstuga

Publicerat: 2010-04-16 Kl: 12:48:40 | I kategori: Min vardag


Jag har gått och blivit sjuk.. Undrar vem som har smittat mig? Jag fattar ingenting. Än så länge så är Haylee pigg iallafall, hon är lite snorig dock. Hoppas att det inte blir värre! Tur att pappa kommer hem idag, så jag får sova lite extra :) Då blir man ju pigg snabbare..

Idag ska vi nog inte göra någonting. Sitta här och sedan möta Danne vid tåget, men Ewe sa att det är storm ute. Så jag gruvar mig!! Det värsta jag vet är blåst. Hellre regn, hagel, vad fan som helst. Men INTE blåst, usch.

Inatt har Haylee sovit jättebra. Men det var ett helvete att lägga henne... Hennes farbror och hon började busa när hon var ganska trött, så hon blev övertrött och var omöjlig att lägga. Så jag provade med ett snabbt bad, och det hjälpte liiiite. Men hon var verkligen jobbig att lägga igår. Höll på att bli tokig, haha. Var så trött så jag ville lägga mig i spjälsängen med henne. Men vad gör man inte för sin skatt :) Tillslut somnade hon tryggt och skönt, och mamma däckade direkt i sängen. Hann inte ens slå på en film, och då jäklar är jag trött kan jag tala om. Det är jag nu med... Undrar om jag kanske ska vila lite medan hon sover? På dagarna sover hon ju bara korta stunder ändå.. Hm. Vi får se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0