Duktig tjej

Publicerat: 2010-04-08 Kl: 02:02:53 | I kategori: Haylee 0-3 månader


I tre dagar i rad har Haylee följt samma mönster. Hon somnar runt 22:00 och sover ganska länge in på natten då hon vaknar en gång och äter, är vaken i kanske en timme och sedan somnar hon om och sover till ca 8.00. Sedan har hon en lång sovperiod mitt på dagen som är väldigt skönt då man kan hämta igen sig under den lilla tiden :) Jag hoppas att detta håller i sig nu, ska försöka att göra allt för att det ska göra det.

Idag köpte jag "Vi föräldrar - Första året" tidningen, och i den stå det att man inte kan få ett barn att sova på bestämda tider förrän det är omkring 6 månader gammalt. Även om såklart vissa barn har ett etablerat sovmönster redan från början, och det är ju såklart bra om det är så. Man ska överhuvudtaget inte sömnträna barnet när det är så litet, stod det. Barnet sover när det är trött och behöver sova, och det stämmer in på min Haylee. Hon visar tydligt när hon börjar bli trött och då hjälper jag henne att komma till ro och somna. Så enkelt är det med det.

Nu ska jag lägga mig och sova. Har haft en väldigt effektiv dag! Var hos MVC imorse på efterkontrollen. Allt gick jättebra, roligt att träffa min barnmorska igen :) Kändes konstigt att inte lyssna på hjärtat osv, haha. Man är ju så van. Jag bestämde mig för att sätta in en p-stav som jag ska göra i slutet på april. Så det blir nog bra det... Allt såg bra ut och jag hade återhämtat mig perfekt sedan förlossningen, trots att jag varken knipit eller gjort något annat för att hjälpa kroppen att återhämta sig. Men det är nog mest lathet från min sida tror jag. Hon sa: "Inte kan man tro att du har fött barn för 12 veckor sedan, inte!"

Nu blir det 90210. Är så trött så att ögonen går i kors på mig! Så jag tror inte att jag kommer att hinna se särskilt långt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0