Dåligt med kommentarer..

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 01:13:38 | I kategori: Min vardag


Ett tag så hade jag minst typ 4 nya kommentarer varje gång jag loggade in på bloggen. Nu börjar det bli dåligt med det igen.. Jag kanske ska bli bättre på att uppdatera! Men ibland finns liksom inte tid till att sitta vid datorn speciellt långa stunder..

Nu är klockan mitt i natten och jag måste sova nu! Är jättetrött, eftersom att jag är sjuk så tar allt så mycket mer på krafterna än vanligt. Imorgon har jag tvättstugan kl 10 på morgonen, och Haylee vaknar ju runt 8 någongång. Så det är på tiden att jag somnar nu. Godnatt, hoppas ni har haft en trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: jennifer

konstigt!.. det gick inte attkommentea inlägget nedan! :s jaja, tänkte bara säga att bilden på Haylee och Daniel är jätte fin :) och om du inte är alltför upptagen någon dag så hoppas jag fortfarande att vi kanske kan hitta på något. :) kram!

2010-04-19 @ 10:31:07
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/
Postat av: jennifer

haha! :P ja, många som tror jag har gått längre än vad jag har gjort. men men! jag tycker det är härligt med magen :D ja, jag har fortfarande inte träffat din snygging, wich im dying to do. jag vill verkligen träffa henne. och jag vill träffa dig ännu mer för det var ju flera flera fleeera år sen jag ens såg dig alltså. så det börjar väl bli dags för en liten reunion snart. :D kanske någon dag i veckan om du har tid? :) jag är inte allt för upptagen och bil har jag ju så jag kan åka till dig eller träffa dig någonstans. :) hoppas vi ses snart! puss!<3

2010-04-19 @ 12:20:15
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0