Sömnig?

Publicerat: 2009-10-15 Kl: 01:11:12 | I kategori: Min vardag


Tänkte passa på att skriva lite nu, då jag inte skrivit någonting idag..

Dagen började med att jag låg kvar i sängen och tittade på TV, orkade inte kliva upp först. Kissen var mysig också vilket gör det ännu svårare att komma upp ur sängen! Tillslut så klev jag upp iallafall och åt frukost, tittade lite till på TV. Sedan fick vi besök här hemma, så satt vi och pratade i ett par timmar. Åkte till Evelina, och har varit med henne hela kvällen. Vi har varit ute och sprungit och hållt på, inte bokstavligen sprungit men vi har ränt omkring som dårar kändes det som. Evelina ville äta pizza, så vi gick och gjorde det.. Hon köpte en pizza för 95kr som hon åt två bitar av, haha! Sjuka människa.

Nu ligger jag i sängen med Ella, hon har blivit så lång tycker jag. På kroppen alltså. Skit lång kropp när hon ligger rakt! Herregud.. Hon kommer att se ut ungefär som min förra katt Thessan, haha. Det var en riktigt sur katt, men hon var gullig hon också det lilla livet.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Tänkte ta en lugn morgon iallafall, sen har jag lite ärenden att göra och samtal att ringa. Om jag inte gör det imorgon så kommer jag att skjuta upp det ytterligare, och det är inte så bra det! Så nu har jag bestämt mig för att jag ska göra det imorgon. Det blir till att inte ta någon vidare lång sovmorgon då, med andra ord. Men det är så himla svårt att kliva upp när mamma inte är hemma. Oftast så åker hon iväg på morgonen och kommer hem igen vid 14tiden. När hon väl är hemma så sliter hon upp mig ur sängen, om jag inte är helt omöjlig att väcka då det vill säga. Haha. Dödsovaren.

Nu ska jag lägga mig och se på någon Harry Potter film tror jag. Jag hoppas på att få en bättre sömn inatt. Igårnatt så vaknade jag helt dyngsur, hade drömt så sjuka mardrömmar så att jag blev helt rädd. Hade väldigt svårt att somna också. Pratade med Sandra i telefonen i flera timmar för att vi båda hade sömnproblem igår natt.

Sov så gott, alla ni som inte redan sover. Hoppas Evelina kryar på sig också! Tycker synd om den stackars saten.. Fast jag har också varit sjuk nyss, då tyckte ingen synd om mig!!!! Haha. Men jag är mer sympatisk än Ewe ;-)

JUST JA! Imorgon ska jag ta influsensavaccinet... Fan jag är så sjukligt nervös alltså. Förstår ni hur satans ont det kommer att göra eller? Det tror jag inte att ni förstår. Satan alltså!!! Jag vill inteeeee egentligen men jag måste ju.. Så kommer jag säkert att få en förlamad arm eller dö. Marie och Sandra har skrämt mig. Haha, Sandra sa att man kan bli förlamad i hela kroppen för resten av livet om dom sätter sprutan fel. Det vore ju jävligt tråkigt om jag vaknde i övermorgon och inte kunde röra en enda kroppsdel förutom ögonen! Då kommer jag att självdö. Nu kommer jag säkert att drömma hemska, hemska mardrömmar om denna spruta inatt. ÅÅH. Kan inte någon annan ta sprutan åt mig, det vore snällt. Önska mig lycka till!

- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0