Seriekväll

Publicerat: 2009-10-16 Kl: 01:00:15 | I kategori: Min vardag


Har inte somnat ännu, så jag tänkte passa på att slänga in ett litet nattligt inlägg här.

Eftersom jag för tillfället har bra internetuppkoppling så håller jag på att ladda ner alla mina serier som jag i vanliga fall alltid är först med att ladda ner så fort de kommer varje vecka. Men hemma så har jag ju bara mobilt internet, då kan man ju inte ladda ner... Eller kan kan man, men gör man det så får man stå ut med segaste internetet i världen resten av månaden & det är ju aldrig roligt! Mobilt internet är ju inte supersnabbt ändå direkt.

Så nu har jag precis sett färdigt det första och viktigaste programmet, One Tree Hill såklart. Sjukt spännande på slutet! What's he up to now? Undrar jag. Men det visar sig nog nästa vecka. Jag tror inte att jag ska se någon mer serie idag, är så trött så att jag kommer att ha glömt imorgon vad som hände och då kommer jag att måsta se om det, så det är lika bra att jag ser det imorgon eller någongång då jag inte har någonting att göra! Det är 90210, The Hills och Andra Avenyn som står på tur nu. Jag tror att Criminal Minds släpps under natten nu också, så då passar jag på att ta hem det med medans jag har internet som fungerar bra.

Nu ska jag lägga mig och mysa & sova :-) Ska bli skönt.. Vaknade runt 10 imorse, det är ganska tidigt för att vara mig. Så jag är trött nu.

Godnatt, sov gott. 
Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0