One Tree Hill

Publicerat: 2009-10-20 Kl: 21:49:49 | I kategori: Min vardag


Imorse när jag vaknade så hade jag fått två stycken brev som gjorde mig jävligt förbannad! Men vad kan jag göra? Jag har iaf skrivit upp alla saker jag har att göra imorgon, det är en hel del det. Jobbigt, hade velat ha skjuts så hade det gått en miljon gånger enklare. Men nu har jag inte det - då får man lösa det på annat sätt.

Dagen rullade iallafall på, ringde ett samtal & fick ett samtal tillbaka som jag har väntat på i hundra år nu känns det som. 19 dagar iallafall, men det är väldigt länge det med. Så nu är det löst det med! Ett problem ur världen iallafall... Då återstår bara alla andra hundra tusentals jävla problem som jag har. Förstår inte riktigt hur jag ska lösa allting. Men det ordnar sig nog, tillslut.

Nu ska jag iallafall lägga mig och titta på veckans OTH :-) SPÄNNANDE! Sedan blir det sängen.. Ska kliva upp senast 09.00 imorgon, hur fan ska jag orka det undrar jag? När klev jag senast upp kl 9 på morgonen? Det kan jag inte minnas ens. Haha, men det ska nog gå iallafall. Kommer att gå runt som en zombie men det får man göra ibland.

Nej, nu ser kudden väldigt inbjudande ut måste jag säga.. Ska lägga mig en stund. Har så ont i ryggen så jag kan inte sitta upp på detta vis mycket längre till.

Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0