Omöjligt

Publicerat: 2009-10-02 Kl: 06:41:07 | I kategori: Min vardag


Jag vaknade nu för att jag har så jävla ont i benen. Hoppas för allt i världen att jag kan somna om igen. MEn det brukar ju oftast inte vara något större problem för mig! Klockan är nu 06:30 på morgonen. Jag vill inte ens tänka på hur kallt det är ute.. Stackars alla människor som börjar jobba denhär tiden. Jag kommer nog aldrig att klara av att börja jobba klockan 07 på morgonkvisten. Då blir jag hellre kriminell och väljer mina egna arbetstider. Haha, skämt åsido. Jag skulle vilja jobba halv-deltid, ungefär 2-3 timmar om dagen. Ungefär mellan 12-15. Hur perfekt vore inte det? :-) Drömjobbet, om man skulle tjäna lika mycket som man gör på ett heltidsjobb det vill säga.

Nu sitter jag här såhär tidigt och snackar en massa goja. Men jag har tråkigt! Mina ögon är trötta... Kanske var ett bra beslut att skriva av mig lite, så att dataskärmen får göra så att det känns som att mina ögon blöder. Jag kanske inte borde gå och lägga mig igen? Jo, jag behöver sömnen. Jag har sovit så dåligt inatt.

Jag och D-boy såg Criminal Minds förut, som jag skrev att jag höll på att ladda ner. Alltså, jag har aldrig varit med om under hela tiden jag har följt det programmet att ett endaste program har varit tråkigt någon endaste gång. Det har lixom aldrig inträffat. Det är bra varenda gång. Men detta avsnitt var sjukt dåligt. Inte ens lite intressant, bara en massa krångliga saker så att man fick fundera ihjäl huvudet. Men det kan ju vara bra ibland, då man får en AHA upplevelse efteråt. Men nu var det bara tråkigt. Besviken blev jag! Tänk om det ska vara såhär varje avsnitt i framtiden? Då blir jag ledsen... Alla mina serier börjar svika mig. Inte alla då, men många. One Tree Hill har förlorat två av huvudpersonerna, så det är inte ens i närheten lika roligt som det brukade vara. Jag saknar Lucas och Peyton! Så tråkigt... Sen nu värsta nederlaget med Criminal Minds också. Haha, i-landsproblemen man har. Stackars mig lixom.

Jag lider med Evelina som jag vet ska kliva upp strax, om hon inte redan är vaken det vill säga. Stackars krake. Hoppas du inte dör av kylan utomhus såhär i februari! Eller, Oktober menar jag...








Inte okej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0