Ja du..

Publicerat: 2009-10-10 Kl: 01:18:07 | I kategori: Min vardag


Vad ska man säga? Allting känns helt fel bara. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Jag har iallafall uträttat en del saker idag, så det känns som att det faktiskt kan ordna sig tillslut. Vilket vore underbart... Om det går som jag vill nu så kommer jag att vara evigt tacksam. Hoppas bara att det går fort och inte tar flera hundra år, vilket sådana här saker har en tendens att göra.

Nu sitter jag bara här vid datorn och tar det lugnt. Jag är så besviken på så många i mitt liv idag. Ett stort tack till Evelina iallafall som ställer upp & hjälper till och är snäll :-) Love you vännen. Du är verkligen en stjärna!

Imorgon vet jag inte vad som är på tapeten. Jag ska iallafall vara med min babyjasmine i några timmar. Det är alltid roligt. Lilla ängeln.

Nu ska jag lägga mig och se på någon film och mysa bara... Min lilla är helt galen ikväll. Men det är bara mysigt det :-) lillhjärtat...

Hoppas att Sandra & Lina har det roligt i Sollefteå där de båda två är och hälsar på över helgen. Det var flera år sedan jag var där sist, men ingenting har väl förändrats ändå. De har en gata att gå på. Man har gjort staden på högst 5 minuter. Sedan är det färdigt. Haha. Ha så roligt tjejer!

Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0