Ärlighet

Publicerat: 2009-10-13 Kl: 22:33:17 | I kategori: Min vardag


Hej på er.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket överhuvudtaget.. Det är väl ungefär så de flesta dagarna ser ut nuförtiden, hehe. Jag har ingen ork till att göra så mycket, finns inte så mycket att göra heller.

Jag åkte hem idag på dagen vid 12tiden, så satt jag bara i sängen hela dagen. Lagade mat med mami, sedan kom Evelina ut och umgicks en stund.

Imorgon vet jag inte vad som händer och sker. På torsdag ska jag vaccinera mig iallafall, fyfan vad jag inte längtar dit! Jag läste igår att man ska ta sprutan i muskeln, förstår ni? I MUSKELN. Smärta, ja. Jag gruvar mig så mycket så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men man överlever väl... Hoppas jag. 

Nu har jag nyss tagit ett varmt skönt bad, pratat i telefonen och nu sitter jag här och myser. Saknar min love :-( Ella är på myshumör, lilla gullis.

Jag är så besviken på många just nu. Förstår inte varför folk inte bara kan vara ärliga och raka. Ska det behöva vara så svårt? Äh, jag orkar inte bry mig egentligen. Om folk inte har någonting att prata om så låt dem prata då.
Huvudsaken är väl att man vet sanningen själv. Oftast pratar man ju om andra för att höja sig själv på något sätt. Men ingen är bättre än någon annan.. Det som är så jävla sjukt. Aja. Nog om det!


Nu ska jag försöka att titta på Andra Avenyn. Ska sova snart om jag lyckas. Hoppas det...

Sov gott.
- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0