Less

Publicerat: 2009-05-10 Kl: 20:12:25 | I kategori: Min vardag


Har suttit och kollat på mina räkningar nu.
Fan vad less jag är. Fått en räkning från Telia på 2.649 kr. WHAT!!! För domdär jävla smsen som jag skickade, hade ingen aning om att det kostade pengar. Dum som man är. Fan i helvete. Måste ringa imorgon och kolla vad det är frågan om. Inte kan jag väl ha smsat för 2.600 kronor. No way. Eller!? Hmm.

Nu ska jag ta en lång dusch och slappna av litegrann. Dricka lite cocacola. Är less nu. Hade fått en elräkning på 45 kronor, ha ha. Fan vad el man använder ;-) Nej, men så blir det ju.

Jag gjorde ljusa slingor härromdagen. Det blev bra men jag vill göra ännu mer. Har dock ingen hårinpackning, och dendär grejen som man får som man ska lägga i håret efter man har tvättat ur håret, den är ju dålig. Hur lite som helst i den också, räcker ungefär till ett hårstrå. Två om man snålar. Men jag skiter i att det blir slitet. Lika bra det. Ska fan göra slingor nu innan jag duschar. Så får det bli. Ska låta bli att göra så många dock, tänker ungefär göra varannan. Det blir bra det. Operation blond är därmed igång, precis som varje sommar, hehe.


Gotta love it.... :-(



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0