Tärd dag

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 00:42:07 | I kategori: Min vardag


Idag har det varit en ganska jobbig och tuff dag, eller det har varit ett jobbigt dygn överhuvudtaget. Men det känns lite bättre nu iallafall. Livet håller på att ta en drastisk vändning och jag ber till Gud att det blir bättre nu. Jag önskar inget annat. Älskar dig, alltid.

Förövrigt har jag inte gjort speciellt mycket idag, sov rätt länge och sedan så har jag käkat mat, gjort lite smågrejer bara... Sedan åkte jag till Granloholm en sväng och var där i nån timme innan jag åkte hem igen. Nu sitter jag här och glor bara. Tittar på reprisen av veckans Efterlyst.

Jag har fått ett erbjudande som jag funderar starkt på att tacka ja till, men vi får se hur det blir. Det är ingenting som man bara kan säga ja direkt till rakt på impuls, utan det krävs lite tanke bakom det. Jag kan inte berätta för er än vad det gäller, men när jag bestämt mig, om jag bestämmer mig för att säga ja, så kommer jag att berätta det här i bloggen, det lovar jag!

Nu ska jag fika lite kvällsfika innan jag ska försöka sova litegrann. Ska se klart på Efterlyst också. Imorgon ska jag jobba och sedan ska jag sova borta, vi får se om jag uppdaterar då. Tar med mig datorn iallafall.

- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0