Tankar

Publicerat: 2009-03-21 Kl: 03:13:36 | I kategori: Min vardag


Hej på er.

Jag är inte så aktiv här i bloggen längre känns det som, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Allt som pågår i mitt liv just nu är så pass privat att jag inte kan dela med mig av det såhär publikt och därför blir det svårt att skriva på ett bra sätt, förutsatt att det inte ska bli sjukt tråkigt att läsa, och därav sjukt tråkigt att också skriva.

Ligger iallafall i sängen och försöker lösa upp mina tankar och få någon ordning på dem. Det känns som att allt bara kommer rakt emot mig utan att jag har något som helst att skydda mig med. Helt jävla sårbar och jag brukar aldrig vara det. Jag klarar alltid av att hantera allt som händer utan större problem. Sådan är jag som person för att jag alltid har tvingats att vara det.

Idag har jag jobbat iallafall. Jag är så less på att bli så jävla dåligt behandlad hela tiden, fattar fan inte alltså. Att folk ska behöva gå hem gråtandes från jobbet för att allt är som det är. Så sjukt alltså. Jag däremot bryr mig inte lika mycket, jag vet att jag inte har gjort fel så varför ska jag ta åt mig? Det är lika bra att låta det stanna där och inte ta med sig allt det negativa hem, då blir man galen tillslut. Man måste skilja på jobb och privatliv, som det heter. Haha.

Jaja, nu ska jag och min tunga huvudvärk fortsätta att titta på televisionen och hoppas på att John Blund ska komma och knacka på snart. Då kommer jag att släppa in honom med glädje.

Godnatt.
Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0