Lonely

Publicerat: 2009-03-28 Kl: 00:07:56 | I kategori: Min vardag


Idag har det varit den värsta dagen på ett tag. Fyfan... Allt gick åt helvete redan imorse, då jag först tappade bort min plånbok & sedan såg en sak som jag inte ville se. Eller, jag tappade bort plånboken i samband med detta. Så jävla tungt 
:-( Men vad ska man göra?

Eftersom min kärlek är out of town så är jag helt ensam, bu hu. Skit jobbigt. Det kändes så konstigt att kliva upp imorse och jag visste att han hade åkt redan. Tomt inom mig på något sätt. Jag är så jävla töntig men vad fan ska man göra. Haha. Fjant jag.

När jag kom hem till lägenheten så möttes jag av en hel hög med post. En fin liten räkning också, haha. Aldrig i mitt liv att jag tänker betala för någonting som inte ens är mitt. Inte en chans.

Efter jobbet så gick jag till mormor och lämnade hennes busskort, äntligen fick jag det gjort! Bra så. Men det är aldrig helt enkelt att gå dit, man mår oftast lite dåligare när man går därifrån. Men man lär sig efter ett tag. Jag älskar ändå henne, världens bästa. Hjälper mig alltid med allt som min mamma egentligen borde göra.

Imorgon så börjar jag kl 11, blir nog att jag åker buss dit. Tar halv elva bussen härifrån isåfall blir det nog, ja. Jobbigt att åka buss så tidigt på morgonen. Imorse klev jag iof upp klockan 7 på morgonen, inte frivilligt förstås men kunde verkligen inte somna om. Det börjar nu. Haha. Jag kanske håller på att bli vuxen i mitt sömn sätt? Äh. När man ändå inte har något att göra på dagen så varför ska man kliva upp onödigt tidigt? 10 är en bra tid att kliva upp tycker jag.

Ska lägga mig och titta på Twilight igen nu. Det känns otroligt obehagligt att vara ensam i lägenheten. Vi har ju bott här tillsammans i flera månader & nu är jag helt plötsligt ensam hemma!? Whatttaaa.. Jobbigt.

Jag kommer nog att skriva igen lite senare ska ni se, - kommer att ha så tråkigt om jag inte kan somna. Alla filmer som jag har på datorn har jag ju redan sett ungefär 399 gånger.

- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0