I'm pulling an all-nighter

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 02:50:37 | I kategori: Min vardag


Japp. Det tror jag att jag ska ta och göra. Jag måste totalvända på min dygnsrytm. Jag vill börja kliva upp senast kl 9 på morgnarna! Imorgon har jag en mycket stressig dag så jag måste vara vaken tidigt. Och nu är klockan mycket. Vilket alltså kommer att leda till att jag kommer att vara sjukt trött imorgon när jag kliver upp. När jag väl kliver upp så kommer jag att kunna liknas vid en zombie. Så trött kommer jag att vara.

Jag längtar så hemskt mycket tills på torsdag.
Då är jag l-e-d-i-g. Ska bli underbart skönt alltså :-) Först jobbade jag som ett jävla as en lång period, enda gången jag var ledig var på nätterna. Sedan kommer en period då jag nästan inte jobbar någonting, och nu jobbar jag jättemycket igen. Min kropp blir konstig av detta. Först vänjer jag mig vid att jobba hur mycket som helst, sedan får jag en massa fritid som jag inte vet vad jag ska göra med, och sedan ska man jobba jättemycket igen. Konstigt blir det i ens vardag. Jag hatar att vi inte har ett normalt schema på mitt jobb! Att vi inte kan ha scheman som gör så att man kan planera sitt liv i förväg. Hatar det.

Nu har jag iallafall tagit hand om mitt gigantiska diskberg.
Nu har jag ett rent diskberg som håller på att torka. Det känns skönt att den är borta iallafall! Poff, gone. Bra så.

Nu ska jag göra ansiktsmask medans jag fixar iordning lite papper och så...
Fick ett nytt anställningsbevis idag som jag måste sätta in i min "Emmas viktiga papper"-pärm som jag har fått av min faster ;-) Den är skit bra att ha! Jag har ordning på allt. Inte för att jag gör så mycket med pappren mer än att stoppa in dem i pärmen, men ändå.

Jag lär nog inte uppdatera någonting mer,
ifall jag somnar. Men om jag inte somnar så skriver jag nog minst en gång till! Får nog erkänna att jag börjar bli lite halvtrött... Sigh..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0