Underbara sommar

Publicerat: 2009-06-26 Kl: 00:12:37 | I kategori: Min vardag


Synd att man inte hinner njuta av solen bara. Skit jobb..

Idag har jag inte gjort så mycket, somnade ett tag efter att jag hade klivit upp imorse. Tänkte att jag ändå var så trött så det var lika bra att sova lite till. Älskar fan att sova alltså. Skulle kunna sova i fyra dygn i sträck om jag fick det. Skulle uppskattas :-) Sedan skulle man vara sjukt utvilad.

Efter jobbet som jag avskyr, så gick jag in på Ica och handlade lite schampo och såna saker, cola med givetvis. Efter det så promenerade jag upp till Sandra för att hämta lite av mina sommarkläder som jag hade hos henne. Önskar att man inte hade ett jobb så att man kunde få njuta av värmen och solen hela dagarna! åh vore så underbart alltså.. Skulle bara ligga och toksteka hela dagarna. Men så ser ju inte verkligheten ut, tyvärr!

Efter att jag hade varit hos Sandra så fick jag skjuts upp till Sjukhuset där jag lämnade cigg till mami. Sedan tog jag bussen hem och har tittat på Criminal Minds som varje kväll. Nu ska jag tvätta ansiktet och lägga mig och sova. Ska bli så skönt. Är helt slut ikväll, förstår inte varför. Skönt att dagen är slut!

Imorgon blir det upp tidigt för att sola, sjukhuset och sedan jobbet. 

Ciao
Emma 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0