En lååång dag

Publicerat: 2009-07-16 Kl: 00:15:00 | I kategori: Min vardag


Idag har det varit en låååång dag, minst sagt. Men det har väl kanske varit positivt om man ska se det från den ljusa sidan! Men jag ser ju oftast saker negativt ;-) Hehe.

Som jag skrev igår så var det visning här idag.. Dagen började alldeles för jävla tidigt, dvs kl 05.30 pga orsak. Blev så irriterad så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Men vad kan man göra? Inte allt för mycket. Det var bara att härda ut. Lyckades iallafall få någon halvtimmes sömn till, innan det var dags att kliva upp på riktigt kl 08.00. GODMORGON!  Jag är verkligen, har aldrig varit och kommer förmodligen aldrig bli, en morgonmänniska. Det finns nog inget jag avskyr mer på denna jord än tidiga morgnar. Fy satan. Men upp klev jag. Fixade iordning mig lite och klädde på mig alldeles för mycket kläder. Är så frusen av mig på morgonen. Men när jag kom ut fick jag ångra det bittert. Ni som var uppe vid 8 imorse såg ju vilket sjukt fint väder det var. Inte ett moln på himlen!

Jag tog bussen hem till min lilla mormor, där fick jag frukost medan vi satt och pratade lite. Planen var att jag skulle gå och lägga mig direkt när jag kom dit, men när jag väl skulle göra det så kändes det så otroligt onödigt att slösa bort en massa timmar som jag skulle kunna utnyttja på bättre sätt. Så jag satte igång med att duscha och göra mig iordning. Satt och pillade med datorn lite, låg ute på balkongen med mormor och solade i den stekheta solen. Blir så sjukt varmt på balkonger ju! Uhh... Vi hade iallafall en fläkt så det var skönt :-) Räddningen. Fick liiiite färg, inte mycket alls men var så jävla blek innan så det märktes skillnad direkt.

För att sammanfatta det hela,  så har jag spenderat mestadels av dagen hemma hos min mormor. Har varit jättemysigt, bråkat lite som vanligt men det gick över. Hon lagade god mat åt mig som hon alltid gör när jag är där! Mums.

Vid 20 tiden så gick jag ner på Konsum och handlade diverse saker som jag behövde, lite saker till Danne och lite annat. Sedan tog jag bussen hem hit. Eller jag kom bara ner på stan innan jag möttes av ett problem som fick mig att bryta ihop. Men snälla, snälla Gun kom och räddade mig! Så det var skönt iallafall. Visste inte vad jag skulle göra där ett tag och fick panik, men det gick ju hyffsat tillslut iallafall.

Nu har jag sett klart kvällens Criminal Minds avsnitt i vanlig ordning, underbart. Love it. Så har jag laddat ner lite avsnitt från säsong 5 av One Tree Hill. Har sett det oräkneliga gånger, som med alla andra avsnitt, men jag älskar dem så mycket så de tåls att ses igen, och igen, och igen... :-) Alltid lika bra! Har inte tröttnat under alla dessa år. Inte en enda gång.

Nu sitter jag med en skön ansiktsmask, den börjar dock klia lite nu så det kanske är dags att ta bort den. Efter det blir det mys med kexchoklad & iskall cocacola. Lovely. Ska upp tidigt imorgon för att åka på Birsta med mormor. Hon behöver inhandla lite saker, tror hon iallafall. Hon har allt hon behöver men gillar att handla bara för att. Härromdagen fick hon för sig bara sådär att åka ut på Birsta, helt själv, och köpa sig en plasma TV. Haha. Hon är 63 år! Hon är knäpp...

Sleep tight.
- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0