Criminal Minds

Publicerat: 2009-07-12 Kl: 00:19:02 | I kategori: Min vardag


Mitt upp i mitt 90210 maraton så upptäckte jag att det var Criminal Minds på TV. Antog att jag redan hade sett det, men efter lite spaning så märkte jag att det hade jag icke gjort. Jag som trodde att jag sett alla avsnitt there is to see. Så nu sitter jag och tittar på det :-) Mitt absoluta favorit "crime" program. Jag gillar inte CSI och alla dom andra dussins serierna som finns. Gillar djupet i Criminal Minds. Att det är lite annorlunda till skillnad från alla de andra. Sen är ju inte Shemar Moore ful att titta på heller... ;-) Men i detta avsnitt så är Dylan med, ni vet han från Beverly Hills 90210? Det var min och Linas absoluta favoritsnygging för några år sen! Men nu är han gammal. Men faktum kvarstår att han var sjukt snygg förr i tiden. Ingen klassisk skönhet, men han är snygg på något udda sätt. Kanske hans sätt att vara. Jag vet inte. Jag behöver inte veta heller, jag vet iallafall att han var snygg!

Idag har jag ätit som en jävla gris. Herregud, förstår inte hur man kan äta så mycket. Varit sugen på saker 100 gånger.
Först så åt jag frukost. Efter någon timme så lagade jag potatisbullar till mig själv. Sedan lagade jag potatisbullar till Danne. Efter någon timme så lagade hans mamma mat, och då blev jag hungrig igen. Så jag åt. Efter ett tag så blev jag själv här hemma (nästan iaf) och kände suget efter något. Lite glass kanske skulle sitta fint, tänkte jag. Så jag åt en halv liter krossad choklad. Sjukt gott. Efter ca 15 minuter så ville jag ha något lite nyttigare, så då åt jag 2 st kiwi (SÅ gott!) och en massa körsbär. Efter ytterligare kanske två timmar så lagade jag falukorv och potatis. Haha. Jävla tjockis är jag.

Misstänker att ni tycker att det är otroligt underhållande att läsa om mitt ätande ;-) Eller hur.

Tog en lång dusch förut, helt underbart. Lite jobbigt men det var skönt. Orkade dock inte torka håret så det får självtorka idag... Det är bra att låta det göra det ibland, har jag hört. Fast jag har också hört att man kan få svamp i hårbotten om man gör så, men det kan väl inte stämma? Förr i tiden hade de ju inga hårföner, vad gjorde dem då? Hade svamp konstant i hårbotten. Nej. Det måste vara en missuppfattning.

Nu är Dylan back on TV! Han spelar nåt psyko som är nån sektledare. Men jag gillar det ändå.

Sov gott mina vänner.
- Emma



Snygging


Kommentarer
Postat av: amanda

metro tänker väl bara pengar, i guess?!:P

han är en sån där människa som jag skulle spotta på om jag träffade han i verkligheten.

2009-07-12 @ 03:36:23
URL: http://amandabergklint.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0