youtube

Publicerat: 2009-01-25 Kl: 03:08:41 | I kategori: Min vardag


Sitter och försöker komma in på youtube.com. Men det går ju för fan inte. Förstår inte vad som är felet!? Vissa sidor går helt utmärkt att komma in på, medan andra inte fungerar överhuvudtaget. Varför är det så. Kanske det beror på att deras server inte ligger i Sverige, var ett förslag jag fick för en liten stund sedan. Och det kan ju mycket väl stämma. Kanske det är så? Men ändå, det ska ändå fungera. Det ska väl fan inte spela någon roll ifall sidan är svensk eller inte. Det har det aldrig gjort förut. Ta-daaa! Nu fungerade det. Pemmen the mastermind. Suveränt. Nu kan jag rocka loss.

Jag ska nog inte sova inatt. Anledningen till detta är att jag ska ta bussen hemifrån kl 10.00 imorgon. Börjar jobba kl 11.15, och om jag går och lägger mig nu så kommer jag att ha jävligt svårt att kliva upp. Jag har redan kommit in i en dålig sömncirkel. Så jag kommer att vara halvt som halvt död imorgon på jobbet. Men så får det vara. Jag har förhoppningar om kvällen imorgon, men vi får se vad som händer och sker. Man ska inte förvänta sig saker.

Nu ska jag iallafall ta en dusch. Egentligen orkar jag inte, jag är rätt trött. Men det är lika jävla bra att göra det så man får det gjort. Eller hur.


Jamie Foxx feat. T.I - Just like me




you're just like me and im just like you <3

Kommentarer
Postat av: Frida

näe ja förstår att de inte är mindre jobbigt.. tyckte bara att de borde vara nog med skit för din del nu.. du är ju en bra tjej och förtjänar de inte

2009-01-25 @ 12:34:22
URL: http://www.fridasendelbach.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0