Trött är jag idag

Publicerat: 2009-01-31 Kl: 01:49:28 | I kategori: Min vardag


Konstigt ändå tycker jag. Att jag är trött alltså. Jag gick och la mig vid 11 igår. Sov skönt hela natten och så... Jag hade ställt klockan på 11 imorse men jag kom verkligen inte upp då, det gick verkligen inte. Hela min kropp skrek att den ville sova mer - så då lydde jag. Vaknade 14.45 och kom på att jag verkligen måste kliva upp nu, började ju jobba 16.00. Och när man bor en bit ifrån sitt jobb som jag gör nuförtiden så måste man ju vara ute i god tid. Inte som när jag bodde i Nacksta då jag kunde gå en kvart innan jag började, det var tider det!

Det gick bra att jobba idag iaf även fast jag var så matt. Efter jobbet så gick jag hem till Sandra och var med henne ett tag, träffade Theo sötnosen som bjöd mig på godis :-) Sedan gick jag och mötte Evelina & Raja, så tog vi en promenad upp till Sidsjön, gamla psyk, där vi var igår. Läskigt där tycker jag alltså. Fy fan. "Hur mycket ska du ha för att gå in där?"  frågar Evelina. När jag var mindre gjorde jag det gratis, nu skulle jag inte göra det för en summa som var lägre än sexsiffrig iallafall. Aldrig.

När jag kom hem iallafall så hoppade jag direkt in i duschen och sedan la jag mig i sängen. Orkar inte diska. Orkar inte städa. Orkar inte göra nånting. Har legat och tittat på Scrubs :-) Skitroligt så man skrattar ihjäl sig. Nu ska jag spela Super Mario som jag alltid gör, haha. Så jävla roligt är det.

Imorgon är jag ledig. Ska träffa min mamma och sedan vet jag inte riktigt! Vi hörs imorgon.

Godnatt.
- Emma


Kommentarer
Postat av: Frida

Haha du vet att (nästan) hela gamla gamla psyk är inrett va? :P de är ett hotell, en skola och lite mer.. (karateskola, danslokaler m.m.) jobbade ju där u know ;)

2009-01-31 @ 15:01:22
URL: http://www.fridasendelbach.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0