Super Mario

Publicerat: 2009-01-26 Kl: 02:25:58 | I kategori: Bilder


Jag kom i underfund med just precis nu att jag kan spela Super Mario! YES. Jag älskar det spelet. Nintendo. Jag, min mamma & Tobbe satt alltid alltid varje eftermiddag efter dagis/skolan och tävlade. Min mamma har uppfostrat mig och sagt i alla år att enda gången man får svära är när man spelar tv-spel! För hon svor alltid när det gick dåligt för henne, när hon t.ex. krymptes av dedär ankorna eller växterna som sprutar eld, eller om hon dog etc. Då sa jag - man får inte svära, mamma! Som alla barn säger. Om man svär i min kusin Wilmas, 6 år, närhet så måste man betala en krona till hennes svordomsburk. Haha. Jävla unge. Hon är en entreprenör måste jag säga! En gång stal hon 700 kr av sina föräldrar och låtsades att hon inte visste hur pengarna hade hamnat i hennes egen plånbok. Haha, gullunge. Men då var hon liten. Det kanske var 3 år sedan.

Har varit på en liten promenad också. Blir sjukt förbannad när jag är ute och går i snön. Man glider ju runt som en jävla skridsko på is. Fitt väder. Nu jävlar tror jag väl att det blev mycket bitterhet här. Bort med det.

Det var ganska roligt att jobba idag måste jag säga. Men nu är jag ledig i 3 dagar, underbart.. :-) Ska se till att göra det bästa av dagarna. Imorgon ska jag träffa min mamma, jag saknar henne så sjukt mycket!!! Älskade mami..

- Emma




Kommentarer
Postat av: Josefin

kung spel! :D

2009-01-26 @ 14:39:57
URL: http://www.nbtcrew.devote.se
Postat av: IsaacÅström

Finns fan inge bättre än Super Mario ! :D

2009-01-29 @ 13:15:10
URL: http://isaacastrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0