Sleeptingtime

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 23:14:58 | I kategori: Min vardag


Nu ska jag alldeles slå igen mina gröna :-) Men tänkte skriva lite. Har ju bara skrivit ca 7 inlägg dethär datumet. Hahaha. Bra liv jag har. Sitter och pratar med J på msn också. Haha han är söt han :-)

Klev upp ur sängen imorse vid 9 ungefär, satt mig i badkaret och försökte få all smärta att försvinna men det var ju nästan omöjligt. Sedan åt jag frukost (!!!) och läste tidningen (!!!) Haha. Och vid kvart i 12 så gick jag ner till Konsum där Moa hämtade upp mig. Kom in på jobbet och bytte om, pratade lite och så. Efter 1 timme så konstaterade vi att det var synd om Moa stackarn som blivit jättesjuk. Så då fick hon gå hem. Så det var bara jag Ewe & Simon. Men det gick väl bra ändå kan jag tycka.

Efter jobbet så hade jag lite ärenden att uträtta. Träffade Vilma en sväng och gick en promenad med henne och Lucky i det varma vädret :-) Han är så gullig den lilla doggen. Sedan tog jag bussen hem till Nacksta igen. Gick hem till mamma och träffade henne ett tag, sedan gick jag på Ica och sedan hem. Har duschat och ätit mat och tagit det lugnt bara. Inväntat tröttheten. Och nu är den här. Den blir alltmer påtaglig kan jag lova.

Imorgon jobbar jag fyra timmar mitt på dagen, är nervös över hur det kommer att gå jag. Men vi får väl se. Sedan ska jag till lägenheten och träffa Linda och så. Jag är förväntansfull :-) Längtar bara tils jag får min lön så jag kan handla upp alla pengar på grejer till lägenheten. Haha. Nej då men möbler och så. Måste ju köpa blommor också har jag tänkt på. Det tycker ju jag om jättemycket. Det ger mig lugn att ha krukväxter i fönstren och så. Det ser så himla tomt ut annars. Men det är väl för att man är uppväxt med en blom- och ljusfantast. Mami.

Nej, nu blir det Twilight och sedan sussa. Har en viktig dag framför mig imorgon.

Xoxo
/E


 My baby

Kommentarer
Postat av: Josefin

kul att du skaffat lägenhet! :)

2009-01-05 @ 00:40:49
URL: http://www.nbtcrew.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0