Outhärdligt

Publicerat: 2009-01-06 Kl: 20:55:49 | I kategori: Min vardag


Idag har varit en outhärdlig dag. Ta mig fan... Jag har aldrig varit såhär sjukt trött i hela mitt liv. Känns det som. Mina ögon åker ihop hela tiden. Klev upp 9 imorse och åt frukost i sömnen typ, sedan klädde jag på mig och gick bort till Ica för att jag skulle köpa snus. Men Ica var stängt. Jaha!? Idiot Ica. Så då fick jag gå på dyrgrips shell istället. Sedan vidare bort till jobbet.. Öppnade med Fredrik, men Simon kom lite tidigare så det gick bra... Men denna dagen har varit den segaste i mitt liv! Så sjukt lite folk, inte en endaste rusch på hela dagen. Förstår ni. Inte en enda liten ens. När jag pratade med Sandra i telefonen när jag var ute och rökte så somnade jag mot ett skåp. Så trött var, och är, jag. Så jag ska alldeles strax sova :-)

Imorgon börjar jag inte förrän klockan 16. Underbart kan jag tala om för er. Jag ska få sova ut, äntligen. Men jag tror inte att jag ska göra det. Jag ska nog gå upp till mamma och börja packa. Jag har tagit med mig 2 kartonger från jobbet idag. Ska ta med mig svarta plastsäckar imorgon, tror inte att jag har några sådana hemma? Har för mig att jag ska ha det, men är ju inte helt säker.

På torsdag sker iallafall flytten. Fullständigt. Ska flytta alla möbler, hämta soffan osv. Då är det ju klart sen :-) Alltså, jag ska ju inreda och sånt men det kan man ju göra i lugn och ro utan att stressa ihjäl sig. Jag har varit så uppstressad över hur jag ska få dit möblerna och när det ska ske och så, men nu är det ordnat! Tack M. Du är bäst :-)

Nej, nu blir det duschen sedan ska jag lägga mig och kolla på One tree hill. Uppdaterar sedan om jag inte somnat än, men det betvivlar jag - starkt.

Xoxo
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0