Nattpromenix

Publicerat: 2009-01-29 Kl: 01:26:48 | I kategori: Min vardag


Hej bloggen.

Dehär senaste dagarna har jag inte gjort så himla mycket mer än sovit och bara myst hemma :-) Skönt att bara koppla av ibland faktiskt! Men imorgon börjar allvaret igen, jobbar kväll. På dagen ska jag umgås med min älskade mami. Sedan på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Lär nog vara sjukt trött efter jobbet så det blir nog bara att jag åker direkt hem, duschar & lägger mig för att kliva upp och jobba kl 11 dagen efter.

Har nyss varit ute på en långpromenad med Vilma och Lucky :-) Mysigt var det! Skönt att träffa Vilma och prata lite om allt möjligt.. Att det är skönt väder ute är ju ett stort plus också. Vi började gå typ vid halv 12 och jag kom precis innanför dörren. Jag måste börja promenera mer, jag gillar ju det egentligen! Men jag är bara alldeles för lat ;-)

Nu ska jag sätta på utorrent igen. Måste stänga av det när jag sitter vid datorn för annars går det så sakta så att det är omöjligt att vara inne på internet. Dags för en ny dator, huh?

Lina NS! Lever du!? Fan. Inte hört någonting av dej på flera år känns det som. How are you!?


Kommentarer
Postat av: Lina N S

TJENA. Jag lever, men jag håller med. Det var ett tag sen! Jobbar ju mitt ass av på detta skitställe. varit på en till arbetsintervju idag också, fick komma vidare till den andra (; så vi får se hur det går! Btw, har du sett att favvisboken "I taket lyser stjärnorna" kommer ut på bio snart? Tänkte på dig när jag såg det för du lånade ju den boken av mig :p Vare den du läste hundra ggr också eller vare en annan? Jaja, hörs då löken.

2009-01-29 @ 14:30:44
URL: http://linepin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0