Långpromenad på födelsedagsbarnets begäran

Publicerat: 2009-01-19 Kl: 00:34:52 | I kategori: Min vardag


Som jag skrev förut så gick jag och Sandra ner till stan för att handla Subway till mig. Sedan gick vi till Max för att köpa mat till Sandra. Vi var jävligt oense om vad vi skulle äta, så det fick bli som det vart. Men det gick bra. Sedan gick vi hem till henne och åt. När vi ätit klart så ringde Evelina och frågade om jag inte ville följa med ut och promenera, var inte så jättesugen på det om jag ska vara ärlig eftersom jag redan hade promenerat så mycket idag, men eftersom hon fyller år så är det klart jag ställde upp ändå! Och det är jag glad att jag gjorde. Det blev en mysig långpromenad runt halva stan, till Nacksta & tillbaka till Södermalm, och vi gick och pratade om allt möjligt som vi alltid gör. Även om det blev lite dramatiskt och jobbigt som det alltid blir när det gäller dig.. (Inte Evelina jag menar då)

När jag kom hem efter min långa kvällspromenad så satt jag mig och sorterade lite papper in i min pärm, den pärmen är skitbra! Vuxenpoäng till mig ;-) Haha. Tråkigt att vara vuxen ska jag be att få tala om. Jag vill vara 14 igen. Hade varit underbart det. Efter jag sorterat färdigt så hoppade jag in i duschen. Den skönaste duschen jag tagit på länge kan jag tala om. Jag stod där inne i kanske en halvtimme efter att jag tvättat färdigt håret och bara lät vattnet rinna. Så sjukt härligt var det :-) Sedan så torkade jag mig och borstade tänderna. Satte på mig morgonrocken & torkade håret. Sen nu sitter jag här.

Funderar på om jag ska fika kvällsfika eller om jag ska bara lägga mig och se på film. Kanske läsa? Nej. Film blir det. Jag har ju lånat en massa filmer av Sandra. Eller Stefans är det väl egentligen men ändå. En massa Beck & Wallander. Bra så. Men det är så jobbigt att dra datorn fram och tillbaka. Mitt databord är ju cp så hjulen snurrar inte som de ska. Irriterande.

Nej. Nu ska jag göra iordning fika och se på film :-) Fast innan det så ska jag läsa lite bloggar tänkte jag.

Grattis igen till Evelina som fyllde 21 år idag :-D

- Emma


Kommentarer
Postat av: Frida

Om paketet var till dej märker du nog snart! :)

2009-01-19 @ 15:33:17
URL: http://www.fridasendelbach.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0