Ensam i lägenheten

Publicerat: 2009-01-11 Kl: 03:02:55 | I kategori: Min vardag


Jag är helt ensam i min lägenhet nu. Jag har ju varit det förr men aldrig på natten. Men man vänjer sig väl :-) Första natten är alltid värst, har jag hört. Vi får fan hoppas att det stämmer också.

Jag har hållt på och fixat och grejat hela jävla kvällen här. Beställde Pizza Playa förut också. Fan Pasta Carbonaran håller inte måttet längre tycker jag. Den är lite för rinnig för min smak. Om man ska betala så mycket så ska den fan vara perfekt också. Men vad gör man :-) Jag har ju lunch på jobbet imorron iallafall. Så slipper jag äta den äckelmaten.

Jag har tagit tag i garderoben nu också. Har tagit ur kläder ur alla säckar jag hade med mig hit. Men hälften är ju kläder som jag ska hänga upp på galgar, har ju en sån walk in closet. Så alla mina fina kläder ska jag hänga upp, men tröjor och sånt ska få ligga i skåpet. Jag har fyllt en hel säck med kläder som jag ska ställa ner i källaren också. Sånt som bara är jävligt onödigt att ha framme. Sådant som jag inte ens ägnar en blick åt.

En dammsugare står högst upp på min inköpslista just nu. En sån behöver jag verkligen. Min duktiga mamma hade packat ner nån jävla torkad blomma som jag antagligen har haft hängandes på väggen hemma eller nåt, och så hade dåren lagt den i påsen med kläderna. Smart!? Dum huvud :-P ..Nerå, hon var snäll som hjälpte till att packa alltihop.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova... Köpte en Beck film förut på Ica. 39 kr bara :-) Perfekt. Tror inte jag har sett den förut heller. Började titta förut men då skulle jag äta samtidigt, sedan ringde Evelina och vi pratade ett bra tag. Skönt. Var några dagar sen vi pratade så det var bra.

Imorgon ska jag jobba. 12-21. Fy fan. Dra åt helvete vad jag inte längtar. Tur att Simon ska hämta mig iallafall så jag slipper gå. Jag orkar fan inte jobba något mer alltså. Jag vill bara vara ledig EN enda dag. Får man det? - Nej. Jag är så jävla avundsjuk på Moa, hon är ledig imorgon. Det aset :-) Jag vill ocksåååååååååå. Jag är inte ledig förrän nästa helg. Det är ju en hel evighet dit.

Nu ska jag lägga mig på min mysiga soffa och försöka sova. Jag är lite smårädd att vara här ensam på natten, känner jag. Jag hoppas att det går över.

Xoxo
/Emma


Du finns kvar men ändå inte.
Du kommer aldrig försvinna och bli en skugga.
Du finns inom mig men inte nära mig.
Minnena ler åt mig, de finns alltid kvar.
Vi lever nu i ensamheten men ändå tillsammans.
..för blod är tjockare än vatten mamma och jag älskar dig ändå

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Fin dikt, angående din mamma..

2009-01-11 @ 13:45:55
URL: http://sibe.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0