35 minuter

Publicerat: 2009-01-12 Kl: 15:13:25 | I kategori: Min vardag


35 minuter är det kvar tills jag ska åka till jobbet. Så less på att jobba nu så jag vill dö :-( På riktigt. Så trött i huvudet, kroppen, själen. Vill vila. En dag iallafall. Är ledig lördag söndag men det känns som en evighet dit, ju. Men dom två dagarna ska jag verkligen ta tillvara på. Göra roliga saker. Sova tills jag vaknar av mig själv. Sånt.

Vid 14-tiden så kom mormor hit på besök. Mycket roligt, tyckte jag. Hon ringde mig och var upprörd, "Emma!! Nu står jag på bron här utanför 6A men dörren är ju låst. Varför är den låst! Mitt på dagen!? Emma. Kom och öppna nu." Sagt och gjort. Jag skuttade ner för alla trapporna, och öppnade dörren utan att ens vidröra låset. Dörren var alltså inte låst, såklart - det är ju mitt på blanka dagen. Det handlar bara om att mormor är väldigt svag, kunde jag konstatera. Men söt är hon ju. Så vi gick upp till lägenheten och hon gick husesyn. Fint tyckte hon. På torsdag ska vi köpa saker. BRA. Underbart. Jag vill laga mat på min spis. Det har jag aldrig gjort. Så det ska jag göra på torsdag kväll. Tänkte jag.

Nej, nu ska jag fixa ordning lite här innan Alex ska hämta upp mig. Han är den enda som kör ända fram till dörren. Haha. Bra så. Nu ska jag kolla på adressandring.se och kolla upp mitt ärende, som de så fint kallar det. Varför ändras aldrig min adress på hitta.se! Undrar jag. Måste gå ner och fixa lappen på brevlådan också. Det ska jag göra innan jag ska åka till jobbet. Annars returneras ju posten till avsändaren. Inte bra.

Vi hörs senare.

xoxo
- Emma

Kommentarer
Postat av: Lina

Pratade med Natalie om varför du inte finns på hitta.se än. Det tog tid för henne också. Hon fick först "anmäla" flytten, sen fick hon en avgift att betala, och sen fick hon en bekräftelse som hon också skulle skicka tillbaka... Tydligt rätt lång procedur ;/

2009-01-12 @ 16:28:33
URL: http://linepin.blogg.se/
Postat av: carro!

visa bilder på lägenheten :D

2009-01-12 @ 17:01:53
Postat av: Linda

Hej Emma! Linda från Sibylla här. Är det skolgatan du bor på? Tyckte jag spåg dig häromdagen, i så fall bor vi grannar:)

2009-01-12 @ 19:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0