Så. Äntligen.

Publicerat: 2009-02-27 Kl: 00:45:11 | I kategori: Min vardag


Hej. Det har varit någonting knasigt med min blogg hela dagen så jag har inte kunnat blogga... Konstigt. Men nu verkar det fungera iallafall! Peppar peppar.

Idag har jag jobbat, var otroligt seg så det tog sådan tid innan vi var klara kändes det som. Men det funkade! Efter jobbet fick jag skjuts hem till Sandra där jag skulle möta upp någon, och sedan åkte vi till OKQ8.

Nu sitter jag hemma med slingfärg i håret. Äntligen är proceduren igång! Slingfärgen kostade bara 50:- på HM härromdagen, så varför inte lixom? Lika bra... Jag har ju ändå bestämt mig för längesen att jag ska bli blond igen, och det finns ingen blekning som tar bättre än H&Ms egna slingmedel. Tro mig, i've tried them all... Vet att Lina håller med mig också. Ska skölja ur det om ca 5 minuter då jag passerar maxtiden. Jag är rädd att håret ska ramla av. Haha. Lovar att återkomma med bilder typ imorgon eller något när jag har tid att knäppa kort. Jag hatar att jag inte har någon digitalkamera längre.. Den som snodde den ska brinna i helvetet föralltid. Hoppas jag. Den jäveln. Jag älskade min lilla rosa diggy.

Nej, nu måste jag kliva in i duschen. Mina grannar måste ju bli galna, jag duschar alltid på nätterna. Men jag gör det av en anledning så vad fan ska jag göra.. Har inte så mycket val :-)

Uppdaterar kanske en sväng efter duschen, annars hörs vi imorgon eller en annan dag.

Vill någon göra någonting med mig imorgon? Det är bara att höra av sig.. Vilma, Evelina, Lina :-) Syftar jag ju på. Såklart.

- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0