Jobb

Publicerat: 2009-02-21 Kl: 01:19:58 | I kategori: Min vardag


Som jag skrev förut så har jag jobbat kvällen ikväll. Det gick väl rätt bra, fick ganska bra nyheter också som gjorde mig rätt glad! Trygg iaf om man säger så. Så det var ju bra. Annars flöt det väl på, rätt segt.

Efter jobbet så fick jag skjuts av Robin bort till Evelina. Där satt vi och pratade lite om allt möjligt, var ett tag sen vi träffades så det var roligt faktiskt. Måste börja umgås lite mer tycker jag, som förut :-) Vi satt iallafall och garvade som fan åt Let's Dance. Hahaha dendär jävla Carl Jan måste vara den fulaste som kan existera på ett dansgolv. Förstår inte ens hur han kan få vara kvar som. Så sjukt ful.

Tog sista bussen hem där jag träffade en full Lina som mobbade mig för min mössa. Taskiga jävel. Jag som bjöd henne på lite mat idag ;-) Hahaha. Men min mössa är skit ful. Jag vet ju detta.

Sedan jag kom hem så har jag bara suttit och tittat på tv. Kollade på D.E.A. Skit bra är det. Narkotikapolisen typ som gör tillslag osånt till stora knarklangare o sånt. Som Cops ungefär fast lite värre. Roligt att se folk när dom nekar ända in i döden fast bevisen är så jävla uppenbara. Sjukt.

Imorgon börjar jag kl 13.00. Det var rätt skönt att jobba idag, fast ändå inte på ett sätt men. Kan inte riktigt förklara här i bloggen men. Skit i det. Har fått ihop lite timmar denhär månaden alltså :-/ Jag är ju van att jobba nästan dubbelt så mycket.

Jaja. Nu ska jag kolla igenom min post och sedan sätta mig och titta på den nya säsongen av Scrubs. J.D har skägg!!! Höll på att dö när jag såg det, så fult. Han ser ut som en gammal gubbe.

- Emma




Kommentarer
Postat av: Lina

Förlåt! Det var inget fel på mössan, bara det att det såg roligt ut när du hade kämpat in vartenda hårstrå i den :D

2009-02-21 @ 14:06:17
URL: http://linepin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0