Västerås

Publicerat: 2009-12-11 Kl: 21:50:22 | I kategori: Min vardag


Jag kunde verkligen inte få någon ro alls i kroppen när jag skulle sova inatt.. Jag la mig ändå relativt tidigt, jag packade och lite såna saker innan jag lade mig men sedan så kunde jag fan i mig inte somna. Det gick inte hur jag än betedde mig, och när jag väl somnade så tog det högst 45 minuter innan jag vaknade igen. Whats up with that? Helt värdelöst... Så när klockan ringde kl 9:30 imorse var jag så oerhört trött, men det kunde icke hjälpas det. Upp skulle jag :)

Gjorde mig iordning och kramades med Ella lite, fick en släng av dåligt samvete och lite ont i hjärtat för att jag åkte ifrån henne! Mammaaaassssss bebis!! Hur ska hon klara sig utan mig i ett par dagar? Hon som sover med mig i sängen på min kudde varenda natt, buhuuu. Jag kommer att sakna henne också! Danne är inte lika mjuk som henne ;) Haha. Önskar att jag kunde ha båda två och sova med! Men även om det gick så skulle nog inte Danne låta henne sova i sängen med oss.. Men då får han sova på golvet, haha.

Tog iallafall bussen klockan 12:05 ifrån Navet. Proppfull buss, som vanligt. Less jag blir alltså. Hur kan det alltid vara så fruktansvärt mycket folk som åker buss? Jag är alltid där i tid, men det spelar ingen roll för alla kärringar som åker (det är 90% tanter 60+ som åker) sätter sig längst ut på sätet och ställer sin väska på fönsterplatsen. Så sitter de där och gör inte ens en ansträngning att flytta på sig och låta en ung människa sitta ner. Men om det är tvärtom, då blir det ett himla liv ifall man inte direkt ställer sig upp för dem på bussen! Jag frågade en tant som såg ganska snäll ut, kanske 65 år eller någonting, "hej, är det ledigt här?", frågade jag trevligt. "Jaa.. Ledigt är det väl. Men jag hostar så väldigt så jag vill helst sitta ensam" JAHA!?!? Åk inte buss då! Stanna hemma om du är så sjuk. Jag observerade även att hon inte hostade en enda gång under resans gång. Mytomantant. Om de ska uppehålla platser på detdär viset så tycker jag att de borde betala för två säten också. Jag hatar inte alla gamlingar som det kanske verkar just nu, det finns vissa som är riktigt gulliga. Sist jag åkte så var jag på jättedåligt humör och ledsen osv, och tanten som jag satt bredvid då var jättegullig och ville bjuda mig på choklad och allt möjligt, haha :) Aja. Nog om pensionärer.

Bussen som jag åkte med hade måltidsuppehåll, så vi stannade i Tönnebro(?) och käkade.. En kille snodde min beställning så jag fick vänta i hundra år på ny mat, men det gjorde inte så mycket. Sedan fortsatte resan och när jag kom fram till Uppsala så gick jag in och handlade på Willys :) Lite nödvändigheter som jag behöver i helgen.. Vissa saker måste jag äta varje dag, så är det bara - utan undantag. Minst en gång om dagen. Nu i ett par veckor har det varit fil med crunchy, men nu har jag växlat till fil med müsli som det är en massa bär i! Så jäkla gott :)

Daniel är och spelar fotboll för tillfället, jag orkade inte följa med för att jag har burit så tungt idag så jag är helt slut i kroppen! Så vi har käkat middag och tittat på Idol finalen.. Hoppas att Erik vinner, inte för att jag bryr mig speciellt mycket då jag inte har följt Idol sedan 2006 när min Danny var med.

Imorgon vet jag inte vad det blir, kanske blir en sväng på stan har jag hört? Vi får se om jag orkar :) Sedan blir det IKEA på söndag och handla allt det sista.. ohohonooo mina pengar :( Dom rinner iväg som sand genom mina fingrar! Jag måste frysa in mitt bankomatkort i en isbit och lägga den i frysen så att jag inte får tag i det och måste tänka igenom mina köp. Smart idé.. Nej nu jävlar tror jag att jag har skrivit så att ni klarar er i ett par dagar utan uppdatering. Anlednigen till detta är att jag inte har pratat i telefon på ganska många timmar nu, och jag har tråkigt.. Väntar på att duschen ska bli ledig.

Förresten, nu är jag mörkhårig igen :) Efter två stycken färgningar så blev det faktiskt bra. Men jag funderar på att färga det EN gång till i en lite mörkare färg. Jag vill ha samma färg som ungefär Evelina har.. Antar att de flesta som läser min blogg vet hur hon ser ut, och hon har ju världens finaste naturliga hårfärg. Varför välsignades jag med grått råtthår? Tack för det, Gud.

Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0