Snabba cash

Publicerat: 2009-12-19 Kl: 02:17:09 | I kategori: Min vardag


En av de tveklöst bästa böckerna jag läst i hela mitt liv - Snabba Cash av författaren Jens Lapidus - har ju filmatiserats. Jag älskar båda böckerna om Stockholm Noir som Lapidus har skrivit, de båda är helt otroligt välskrivna och de känns inte så fake och tillgjord som många böcker och texter om "den undre världen" brukar göra. Hur som helst, ingen har väl missat att Snabba Cash har biopremiär nu år 2010. När jag första gången såg vilka som ska spela huvudrollerna blev jag så besviken. Skådespelarna kan inte ens mäta sig med karaktärerna i boken. Alla tre huvudkaraktärerna är så pass starka personer, så det är klart att det nog är svårt att leva upp till samma standard som de har i boken. Men hur som haver, jag såg precis trailern till filmen vilket jag inte har gjort förut. Det känns verkligen inte som att filmen ens kommer att vara bra. Jag kommer självklart att se den i vilket fall som helst, men boken är oslagbar tror jag. Jag hoppas att jag har fel eller har fått en dålig uppfattning från trailern, för det skulle vara hur grymt som helst om Daniel Espinosa som är ressigör hade lyckats med filmen. Det skulle kunna bli en dundersuccé, vi får se hur välgjord den är... Jag längtar iallafall tills den kommer ut. 2010 blir nog ett bra filmår tror jag. Eclipse är den filmen jag längtar mest till dock, tredje filmen i the Twilight Saga :) Den kommer att vara grym!!!

Det var min nattliga åsikt, haha. Nu ska jag äta fil med müsli innan jag somnar, Ella sover redan sedan många timmar tillbaka. Jag håller på att ladda ner tre filmer som jag verkligen är sugen på att se, men det laddar väldigt väldigt dåligt. Jag vet inte vad det beror på, någon annan här hemma kanske överbelastar bandbredden? Det brukar inte gå såhär långsamt, inte ens i närheten. Filmerna jag håller på att ladda ner är iallafall:
- Tillsammans, en film av Lukas Modysson från år 2000. Riktigt rolig, haha.
- Tsatsiki morsan och polisen, första filmen om Tsatsiki från 1999. Skön barnfilm :)
- Tsatsiki - vänner föralltid, en annan film om Tsatsiki från år 2001.

Jag har blivit en sucker för svenska gamla filmer den senaste månaden. Jag ser bara på svenska gamla klassiker, haha. Jag är lite konstig, jag. Men jag gillar dem! Efter dessa har tankat färdigt har jag planerat att ladda ner en massa Astrid Lindgren filmer. Inte alla kanske men alla mina favoriter iallafall. De gör en lite nostalgisk och får mig att tänka tillbaka på de bra sakerna från min barndom, så är det nog för alla när de ser Astrid Lindgrens filmer kan jag tänka mig.

Kommentarer
Postat av: mia

hehe japp de var dig ja menade =)

2009-12-19 @ 13:27:59
URL: http://carpediembabyswe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0