Nattlig sentimentalitet

Publicerat: 2009-12-17 Kl: 01:46:35 | I kategori: Min vardag


Har precis sett klart på "Livet är en schlager", så fin film.. Och känslig som man är nuförtiden så sprutar tårarna på slutet då hon sjunger låten :) Så himla fint, eller är det jag som är en fjant? Jag gråter för minsta lilla numera. Men texten är verkligen riktigt fin! Saknar min Danne älskling så himla mycket just nu. Jag kan inte komma på något som jag hatar mer än att vara utan honom. Min love ♥

Har inte suttit så mycket vid datorn i helgen då jag varit i Västerås med älsklingen.. Det har inte känts så viktigt :) Känns viktigare att ta vara på tiden när vi inte träffas så mycket som jag skulle vilja, men det blir bra snart. Vi får hålla ut och ha det såhär tillsvidare. Man klarar det man måste, så är det.

Det snöade riktigt mycket nere i Västerås, hur mycket som helst! Jag trodde att det skulle vara ännu mer snö här nere, men det visade sig att det var det ju inte. Lite tråkigt, men det är iallafall tur att det är någon snö överhuvudtaget. Men kylan skulle gärna kunna få försvinna lite... Men som busschauffören sa till mig förut "och kallare ska det bli!"... Jag måste skaffa mig ett par mysiga varma vantar, mössa & en halsduk. Jag behöver verkligen det, man kan inte gå runt och frysa på detta vis. Det är underligt att man köper nya vantar och sånt varenda år, sedan finns dom inte när man behöver dem året efteråt. I år ska jag fan i mig hålla reda på allting! Det är så himla lätt att tappa bort vantar, mössa och såna saker. Man tar av sig och glömmer bort dem, jag kanske borde skaffa ett sånt där snöre som man stoppar i ärmarna på jackan så att man inte tappar vantarna ;) Det vore väl smart? Haha.

Imorse när jag och Danne skulle åka till Centralen där jag skulle ta bussen till Uppsala, så var det verkligen fint ute. Kallt så att man höll på att tappa huvudet, men det var fint. Helt klarblå himmel med sol och en massa massa snö. Det såg liksom harmoniskt ut på något vis. Eller så är det bara min känslighet som var i farten igen, haha :P Resan gick bra, även om jag verkligen mådde dåligt under hela tiden nästan. Slutade med att jag spydde i en påse på tåget, trevligt va? Haha, helt sjukt.. Jag brukar inte bli åksjuk alls, men tåget gungade fram och tillbaka alldeles för mycket så att jag blev helt snurrig i huvudet. Obehagligt.

Ella blev jätteglad när hennes pemmen kom hem :) Goshuvud. Hade köpt god mat till henne som hon blev helt extas över, så det var ju tur att det var uppskattat då iallafall. Lillvännen, nu ligger hon och tokmyser lite här och där på min kropp. Det verkar liksom inte spela så stor roll vart på kroppen hon ligger, men kroppskontakt måste hon ha annars verkar hon inte kunna somna :) Haha, som en liten vovve. Tack till Renzo som har passat henne i veckan iallafall, även om hon har blivit lite tjock, haha.

Det har varit lite problem denna vecka med diverse saker.. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera olika problem som kommer mot mig. Vad gör man i sådana situationer? I mitt huvud är det lätt att tänka hur jag ska lösa det, men det är lite svårare i praktiken, tyvärr. Äh, orkar inte ödsla energi och tid på sånt just nu. Vill bara ta det lugnt, har inte ork till någonting annat just nu. Hoppas att allting slutar bra iallafall.

Imorgon så har jag lite ärenden att uträtta på dagen. 10.30 så har jag en viktig sak som jag måste göra, sedan ska jag åka till mitt gamla jobb för att hämta lite papper som jag behöver för att skicka in till Försäkringskassan.. Men jag vet inte om det kanske är bättre att jag går direkt dit med dem, så att de kan titta direkt ifall jag har fyllt i någonting felaktigt eller om jag behöver ha några mer uppgifter eller så.. Det tar ju redan sån sjuk tid med allting där, handläggarna verkar ju jobba ca 1 timme om dagen och dricka kaffe resten av tiden. Idioter. Deras system är helt felande, jag förstår inte varför det ska vara så krångligt? Irriterande..

Nu ska jag se på Vänner och sova med Ella iallafall. Önskar att Daniel vore här, det är kallt att sova ensam :( Ella är ju inte särskilt stor så hon värmer en ju inte så speciellt mycket. Även om hon är mysig, såklart.

Denna uppdatering blev rätt lång, med bara en massa onödigt nattsvammel :) Men när jag väl kom igång och skrev ett par rader så kände jag för att fortsätta. Måste får hormonerna på rätt spår igen, haha. De flippade ur när jag såg på filmen ju. Annars kommer jag att drömma konstiga drömmar och vakna livrädd.

Godnatt, ha en trevlig kall dag imorgon! Om ni inte fryser fast innan ni ens har hunnit ut genom dörren :)


Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så
Om du lämnar mig, kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har?
Jag är ingen särskild, medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp.

Livet är en gåta.. Du är gåtans svar.
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar, det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp.

När jag klantar mig, när jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå, tro för oss två...
För du vet jag än gör, ja, vad jag än gör:


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Älska mig då.

Aldrig ska jag sluta älska dig.



:') åhh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0