Någonting är väldigt fel

Publicerat: 2009-12-17 Kl: 12:14:31 | I kategori: Min vardag


Någonting är väldigt fel när det är såhär kallt. Jag måste flytta till ett varmare land, och det är illa kvickt det. Har legat och haft så himla ont hela natten pga denna skitkyla!! Jag hatar att det är så kallt. Jag ska nog hämta mina täckbyxor hemma hos Sandra idag, de ligger i hennes källare nämligen.. Kanske man borde ta på sig hela snowboardutstyrseln och vandra omkring i? Då slapp man ju frysa iallafall.

Önskar att jag kunde ha på mig ett par jeans åtminstonde, det hade varit underbart. Då kunde man ha haft leggings under dem, men nu är det inte ett alternativ så då får man köra på endast leggings. I alla år, så länge jag kan minnas, har alla människor runtomkring mig alltid skrattat åt att jag alltid har långkalsonger på mig. Året runt, har jag leggings, strumpbyxor eller vanliga långkalsonger under mina vanliga byxor. Men nu går ju inte det så då får man bara gå runt med leggings, som sagt. Oroväckande kallt. Jag förstår inte folk som går runt på detta vis frivilligt, iallafall inte när det är såhär kallt ute! Sjukt ju.

När jag kom hem nyss så hörde jag ett konstigt kraffsande ljud, så gick jag runt och tittade och ropade på kissen. Tillslut dyker hon upp som gubben i lådan ur en flyttkartong :) Sötnos, hahaha. Blev livrädd jag, men vad gör man.

Skönt att allting såg bra ut & gick bra iallafall. Det som jag oroat mig så mycket över var bara onödigt då det visade sig att naturen återigen haft sin gilla gång och ordnat allt själv :-) Även fast det gör ganska ont och är obekvämt som h-vete så är jag tacksam för det.. Så det var skönt! Nu blir det lite andra funderingar istället. För slut tar dom ju inte, alla dessa tankar.

Idag är jag o-tacksam för att jag inte har köpt vantar och mössa. Jag har hintat till min mami att jag fryser ihjäl utomhus, men jag har inte fått något svar. Tycker att hon ska köpa det till mig :) För tidig julklapp, kanske. Haha! Nej men på riktigt, det är för kallt ute.. Nu går vi i ide tills i juni tycker jag, eller hur?

Ha en bra dag.
Emma




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0