Myskväll

Publicerat: 2009-12-06 Kl: 01:06:03 | I kategori: Min vardag


Idag har jag inte mått så himla bra.. Det har varit diverse problem med olika saker. Saker som gått sönder och gjort illa mig! Men nu får vi hoppas att fanskapet håller sig borta iallafall 2 månader framöver? Är det för mycket att hoppas på kanske? (Nu vill jag att ni ska veta att det inte är en människa jag pratar om, utan något helt annat)

Även fast jag hade ont och mådde dåligt så åkte jag till Evelina där jag skulle bli bjuden på middag. Det var jag, Sandra, Jasmine, Evelina & William. Det tog lite tid att komma igång med ätandet för mig, men när jag väl började äta så åt jag som en häst :) Haha.. Proppmätt blev jag, men det får man bli. Evelina lyckades med maten mycket bra iallafall, gott! Det tackar vi för.

Efter middagen så tog vi en promenad ner på Konsum, och Sandra gick hem med Jasmine som hade somnat i vagnen på vägen. Hon hade ätit för mycket spaghetti så att hon fick paltkoma, misstänker jag ;) Hon gillar att äta den lilla damen. Igår blev hon helt tokig, jag satt och åt daimglass i en skål och delade med mig till henne varannan tugga, självklart inte daimbitarna utan bara vaniljen. När glassen i skålen tog slut så blev hon heeeelt hysterisk, hahaha! Hon är så gullig. Så jag gav henne en krok istället som hon fick tugga på. Så gav snälla Pemmen henne några fler när mamma Sandra inte såg ;) Då blev hon glad.

Resten av kvällen har jag och Evelina spenderat i hennes soffa framför TVn, vi har bl.a kollat på Paradise Hotel. Jag blev helt chockerad, jag har inte tittat på det någonting alls sedan det startade. Alltså, dom hade ju sex helt öppet allihopa? Och dendär dåren Jackie eller vad hon hette, hahahah.. Jag skrattade ihjäl mig, ligger och rycker i killen och tjatar som en galning för att hon vill ha sex och han låtsas sover för att han inte vill :) Hahahhahahah!!  

Nu har jag fikat, gosat lite med Ella som blir helt mysgalen när man varit borta i ett par timmar från henne. Hon är kär i sin pemmen hon. Lillälsklingen min :)

Imorgon blir det julmarknad på Norra Berget med Sandra. Sista dagen jag kan njuta av att slippa oroa mig, på måndag blir det en tuff dag. Önskar att min Danne vore hemma, han får mig alltid att koppla bort alla oroväckande tankar och får mig att slappna av.. Älskar dig love, längtar efter dig.

Nu blir det en Alvedon sedan sängen! Både jag och E är trötta.. Imorgon måste jag platta mitt hår, jag gruvar mig. Jag hatar att platta håret nuförtiden, jag orkar inte för det är så jobbigt att hålla armarna i luften, haha. Samma sak gäller att sminka sig, hur fan orkar man göra det varenda dag? Jag förstår inte.. Önskar att jag orkade men jag gör inte det, så då får det vara.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0